Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pupenka

Jak powiekszyc tylek???

Polecane posty

Go艣膰 pupenka

witam. moj problem to plaski tylek...znacie jakies metody aby stal sie bardziej kragly i sexy!?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Mam dok艂adnie ten sam problem, podam ci najlepsze sposoby jak go \"uwypukli膰\" i uwydatni膰. 1. Pami臋taj o pozycji gdy siedzisz. Plecy musz膮 by膰 proste, pozycja lekko pochylona do przodu, a pupa bardzo mocno wypi臋ta do ty艂u. Ta pozycja na pocz膮tku jest dosy膰 m臋cz膮ca, ale potem nawet przyjemna. Na pocz膮tku b臋d膮 ci臋 bola艂y plecy, ale potem bule ustan膮, i gdy b臋dziesz chcia艂a usi膮艣膰 zgarbiona to wtedy plecy ci臋 b臋d膮 bola艂y :) Je偶eli masz prac臋 w pozycji siedz膮cej to 艂膮czysz prace i \"膰wiczenie\" w jednym :) Pami臋taj r贸wnie偶 o postawie podczas chodzenia, aby wypi膮膰 pup臋 do ty艂u i wyprostowa膰 plecy. 2. Wa偶ne s膮 膰wiczenia - musisz regularnie 膰wiczy膰, aby mi臋艣nie by艂y mocne i same podnosi艂y pup臋. Oto stronka z 膰wiczeniami, kt贸re, wykonywane regularnie, naprawd臋 dzia艂aja. http://www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/nogi&fil=nogi Pami臋taj r贸wnie偶 aby 膰wiczy膰 codzinnie i z ka偶dym dniem zwi臋ksza膰 intensywno艣膰 膰wicze艅 i liczb臋 powt贸rze艅. 3. Uwierz, 偶e ci si臋 uda, bo bez pozytywnego nastawienia i wytrwa艂o艣ci w post臋powaniu, szybko wr贸cisz do starych nawyk贸w i przestaniesz 膰wiczy膰 :( Powodzenia!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupenka
dzieki za odzew :P piszesz ze masz taki sam problem, jak dlugo cwiczyc? jakie sa efekty i po jakim czasie /cudow nie oczekuje :) / pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Nie 膰wicz臋 zbyt d艂ugo, mo偶e miesi膮c, ale s膮 efekty, mo偶e nie piorunuj膮ce, ale jednak. Pupa wygl膮da zgrabniej i pe艂niej, jest bardzo okr膮glutka jak pi艂eczka, a nie p艂aska i kwaratowa, jak przedtem, ponadto poprawi艂a mi si臋 sylwetka, proste plecy uwydatniaj膮 ty艂eczek. Poza tym kondycja mi si臋 o niebo poprawi艂a i jestem bardziej rozci膮gni臋ta. 呕ycz臋 ci powodzenia i wytrwa艂o艣ci!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babkkkkkkka
nareszcie co艣 innego a nie o tych cyckach wko艂o (-:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heelllo
膰wiczonka przysiady.. (-:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meqa
Super temat!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mumcia
od masowania ro艣nie pupa ??????????? jejku zaczynam w tej chwili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o taaakkkkkkkkk
od masowania to ro艣nie, 偶e a偶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takiej jednej to nawet biust z wkl臋s艂ego A ur贸s艂 do DD i to tylko od masowania, a mo偶e trzeba cudownych r膮k Radzia?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malo osob pisze
bo pierwszy raz w zyciu slysze ze ktos chce tylek powiekszyc, jeszcze takiego problemu to nie slyszalam. No coz ludzie maja rozne problemy. Oddam Ci kawalek swojego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meqa
S膮 ty艂eczki ma艂e i du偶e.Niewiedzia艂a艣 o tym?Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulek
naprawde piersi te偶 rosn膮 od masa偶u ? to 艣ciema ja masuje 4 miesi膮ce i nic to k艂amstwo !!!!!! ale na pupe sprubuje(: o taaakkk nie r贸b nadzieji je艣li chodzi o piersi nie na艣miewaj sie ja naprawde wierzy艂am 偶e od masa偶u rosn膮 piersi i co ? zawiod艂am sie ):

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szcesciaraaaa
niektorzy to maja taki tylek od zawsze bez cwiczen tak jak ja :) i pomyslec ze kiedys mialam kompleks ze moj tylek jest taki okraglutki az do momentu kiedy wszyscy zeczeli mi mowic ze jest zajebi***y :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miniaturka
ja te偶 mam wystaj膮cy kuperek ale musze przyty膰 偶eby lepiej wygl膮da艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 huaka
A jak trzeba masowa膰 ty艂eczek? W jaki sposob?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pupenka
nie wmawiajcie mi ze od masowania rosnie tylek bo nie uwierze hehehe...druga sprawa jest taka ze nawet jesli zalozymy ze tak jest to z pewnoscia samemu nie mozna sobie wykonac dobrego masazu-no bo jak!!! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meqa
No w艂a艣nie-samemu trudno jest zrobi膰 masa偶 pupu:)

Udost臋pnij ten post

\"w tylku\" sa miesnie przynajmniej jak ktos mnie za tylek zlapie to nie jest miekki jak galaretka wrecz przeciwnie - dlatego poalecam cwiczenie a na miekkim tlustym tylku lubi pojawiac sie cellulit :P ja tez mialam szczescie urodzic sie z prawie idelanym tylkiem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meqa
Jakie s膮 dobre 膰wiczenia na ty艂eczek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 precz slodyczom!!!
Ja mam ten sam problem, ale nigdy nie wierze ze slodyczw pomoga w powiekszeniu tylka bo one umieja tylko cere zniszczyc. Nie jem ich a cere mam extra!!!:D A na tylku to jedynie przez cwiczenia. Ja mam maly i mi to nie szkodzi....

Udost臋pnij ten post