Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna pomoc**

wypryski na posladkach? jak je zlikwidowac?

Polecane posty

Gość potrzebna pomoc**

ma ktos taki problem? od pewnego czasu pojawiły mi sie wypryski na pupie.. chcialabym sie ich pozbyc poniewaz dosc czesto korzystam z basenu i wstyd mi troche pokazywac sie w takim stanie (mam dosc wyciete majtki od kostiumu) ;) pozdrawiam i dziekuje za pomoc

tez mialam... Szoruj mocno gęstym peelingiem. Ja uzywalam Irent Eris ujędrniającego pod przysznic. Mozesz potem smarowac sudecremem, na pewno pomoze. Mi wystarczyl peeling, potem smarowalam balsamem ujędrniajacym. Ale gorąco polecam sudocrem.

Gość a wiec regularny
peeling i codzienne balsamowanie po myciu i bedzie ok.

Gość ano nic dodać nic ująć
tak, dokłanie, peeling i balsam :) tez to miałam, teraz już jest spokój, tak co drugi, trzeci dzień robię sobie peeling (ja używamn z avonu, z solutions, z ekstr. granatu), a po każdej kapieli balsam.

Gość Ewa1
zakladaj cieple majtki i dlugie kurtki.bo to od zimna.naprawde

Gość jaaaaaaaa
słuchajcie co to jest ten sudocrem????????????//Nigdy o nim nie słyszałąm:-/

Sudeocrem to gesty krem jakby maść, łagodzi p-odrażnienia skóry, dobry równieź na trądzik, na zapalenie pieluszkowe skóry, jest naprawdę rewelacyjny:)

macie bardzo cenne wskazówki ... zaczynam sama walczyć z tymi chrostkami, bo wygląda to naprawde odrażająco... juz pozbawiłam sie wyprysków po depilacji w okolicach bikini to teraz czas na posladki. Trzymajcie kciuki, zastosuje szorstką rekawice, nastepnie odkażający spirytus salicylowy, a później jakies smarowidło intensywnie nawilzające. Startuje dziś z zabiegami... odezwe się za tydzień i opowiem o rezultatach. Aha, jeśli któraś z was ma problemy z okolica bikinie, gorąco polecam maść Tormentiol ... czyni cuda, bo inaczej tego nie można okreslic :) Trzymajcie kciuki, odezwe się za tydzień

Gość
mnie się wydaje, że to może być właśnie z przegrzania a nie zimna... jak zaczynał się sezon na długie spodnie i zaczynałam nosić dżinsy na okrągło, to od razu pojawiały się krostki na udach, nie ropne, ale takie drobne. peelingi powinny pomóc, do tego polecam bawełniane majtki i po domu luźną odzież ;)

Gość gość
Ja tez mam takie cos i co? Nic mi nie pomaga .. Smarowalam juz wszystkim ..i gowno.. Jedynie troche pomoglo szorowanie gabka pod prysznicem .. Mam juz tego dosc a wstydze sie isc do dermatologa .pozdrawiam :-)

Gość gość
Widze ze to pisane bylo kilka lat temu.. Wiec prosze o odpowiedz jak sie tego pozbyliscie ..

Gość gość
Mozecie sobie smarować takie wypryski olejem z czarnuszki, ktory ma własciwości lecznicze.

Gość hergada
Hmm... sądzę, że to kwestia odpowiedniego podejścia do pielęgnacji - aplikator na wypryski HB akurat u mnie dał zadowalającą przemianę i wtedy coś tam się wydarzyło, jak na razie cera wygląda ładnie, zdrowo - jestem zadowolona. Żadnych innych zmian nie przewiduję.

Gość gość
Aplikator na wypryski HB, systematycznie stosowany, powinien dać sporą poprawę, nie twierdzę, że zmiana będzie widoczna od razu, bo wszystko dzieje się stopniowo, ale docelowo powinno się wam udać doprowadzić cerę do normalności.