Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopotkaa

tłusty brzuch

Polecane posty

Gość klopotkaa

Hej mam problem.Ogolnie jestem szczupla, przy wzroscie 171 cm waże 55 kg ale moim problememjest tlusty brzuch.Mam na nim ze 3 faldy jak siedze i wlasnie w tym mmiejscu zbiera mi sie tluszcz.Jakie znacie cwiczenia na te partie tylko takie malo meczace .Plizzzzz

Gość się uśmiałam
Jakie znacie cwiczenia na te partie tylko takie malo meczace :D:D:D dobre

Gość klopotkaa
no moze takie istnieja lubi cwiczyc inne partie ale jak mam cwiczyc brzuch to mi sie odechciewa...

Gość paszczakowa
Hehe właśnie to tak niestety jest , że jak się ma słabo umięśnioną jakąś partię ciała , to właśnie na tąpartię ciała ćwiczenia są najbardziej męczące :) Sama mam silne nogi i uwielbiam ćwiczenia na nogi , za to kiepski brzuch - i te ćwiczenia to dla mnie mordęga. Ale nie martw sie , tylko na początku jest męczące , potem jest już tylko lepiej. Tradycyjnie - brzuszki . Generalnie plecy na podłodze i raz - zgięte nogi i unosisz górną część tułowia , albo głowa na podłodze a unosisz nogi (czy tam podciągasz do klaty)

Gość Hexa
stajesz w lekkim rozkroku, pochylasz sie troche do przodu wciągając mocno brzuch. powtarzaj często.

Gość klopotkaa
dzieki paszczakowa probowalam robic te brzuszki ale ciezko mi to idzie, jest wlasnie tak jak mowisz , lubie cwiczyc nogi , rece, rozciagac sie, a brzuch mi obrasta tluszczem,wyprobuje to cwiczenie od hexy bo jeszcze go nie probowalam

Gość paszczakowa
Mi ciężko się zmusić do ćwiczeń na brzuch - lepiej mi wychodzi , jak brzuch najpierw trochę wprawię do boju ogólną aktywnością - np. grą w koszykówkę czy joggingiem. Bo ćwiczenia są monotonne , robi się ich jakąś ilość i byle dobrnąć do końca - a gra albo jogging to przyjemność , bo jest element zabay , rywalizacji , a joggingt można uprawiać z kimś :)

Gość klopotkaa
niestety w kosza nie umiem grac, biegac srednio lubie za to uwielbiam jezdzic na rowerze tylko niestety pora nie ta ...Postanowilam ze do sylwestra bede miala na brzuchu tylko jedna falde :D