Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajciucha

Co z płodnością po odstawieniu tabletek????

Polecane posty

Czuje sie...no coz,nie da sie ukryc,ze jestem strasznie poddenerwowana... jakos nie moge sie na niczym skupic. Wlasnie doswiadczylam swego rodzaju metamorfozy... bo dostrzeglam,ze inaczej jest mowic o checi posiadania tej malusiej fasolki w swoim brzuszku a co innego miec siwadomosc,ze wlasnie sie tam znajduje... Najbardziej zaskoczyl mnie moj ukochany... Okazal sie taki troskliwy i opiekunczy. Wspaniala jest swiadomosc,ze jest i bedzie przy mnie. Ze go mam.. W piatek zrobie test po raz 2.Tak jak mowisz,dla pewnosci. A moje serduszko raduje sie niezmiernie... :]

Super, gratuluję!!! Dobrze, że Twój facet jest przy Tobie, to bardzo ważne! Bardzo się cieszę, razem z Tobą!

W piatek napisze jak wyszedl mi 2 test. a do tego czasu postaram sie nie denerwowac...bo to nie pomoze ani mi ani dzidzi... A ja jestem jak galareta caly czas..... Pozdrawiam i zycze podobnego przebiegu wydarzen jak u mnie dizs rano :) Do piatku!!

Jak narazie bierz jedną, jak pójdziesz do lekarza to on może zmienić Ci dawkę, ale sama tego nie rób. A wiesz co, dostałam @ dzisiaj :(

Oj,markotko,glowa do gory! Przeciez masz przed soba jeszcze kolejna owulacje,do ktorej musicie sie porzadnie przylozyc :) I nie mysl o tym za bardzo,bo to nie pomoze. Ja trzymam kciuki i czekam na wiadomosc o 2 kreskach!! Ja dzis kupilam test.. Strasznie sie nenerwuje..chyba nie zasne :/ Tak bardzo boje sie tego,ze moglabym zobaczyc tylko jedna kreske... :(( Rano dam znac a teraz modle sie,by jutrzejszy test tylko potwierdzil nasza nadzieje i szczescie :) Dodatkowo denerwuje sie..bo czuje brzuszek,na dole. Nie,nie jest to bol ale czasami mam wrazenie,jakby mnie cos kulo... :( Powiedzcie,ze to normalne... Boje sie...

Gość kozka
ja mam ten sam problem. Odstewiłam Logest 6 miesiecy temy i przez pierwsze 4 miesiace miałam regularny okres... a teraz cos sie porobiło bo miałam oststnio po 18 dniach pozniej normalnie, a teraz juz mi sie 5 dni spoznia :( Generalnie ciaza wykluczona ( nie kochałm sie przez 2 miesiace) ale podobno mozna byc w ciazy i miec przez pirwsze miesiace okres. Myliscie ze to przez odstawienie tabletek??? pozdrawaim

Gość koobi
Kózka---mam ten sam problem---regularny okres przez 3 mce, teraz zaburzenia..jak u Ciebie?