Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knedle z sliwkami

medykamety a staranie sie o dziecko???????

Polecane posty

Gość knedle z sliwkami

Witam od wrzesnia staralismy sie z mezem o dziecko ale w pazdzierniku zaczelam chorowac i bralam dwie serie antybiotykow potem jeszcze jakies wspomagajace tabletki.Od 2 tygodni nie biore zadnych tabletek Slyszalam ze po antybiotykach trzeba zrobic jakas przerwe w staraniach o dzidzi czy to prawda??? A jezeli trzeba zrobic to ile powinna ona trwac?? Bardzo prosze o odpowiedz i pozdrawiam:)

Gość knedle z sliwkami
naprawde nikt nic nie wie na ten temat:(:(:(

Gość takzrób sobie przerwę
najlepiej miesiączna-do następnego cyklu. pij duzo wody i zielonej herbaty,zeby oczyścic organizm. dbaj o siebie.staraj się nie przeziębiac.mąż również. pozdrawiam i trzymam kciuki za dzidzusia.

Gość takzrób sobie przerwę
zapomniałam dodac,ze najlepszym lekarstwem jest herbatka z lipy. zadnych lekarstw przy przeziębieniach i grypach- głównie podczas ciązy. :)

Gość knedle z sliwkami
dziekuje ci slonce i goraco pozdrawiam:D

Gość Doda czyli dorotka
no wlasnie ja mam grype i ico nie moge brac nawet polopiryny "s" ???

Czesc dziewczyny a ja mialam znieczulenie w stope (usuwane szklo 2 tygodnie temu) i nie wiem czy po takim znieczuleniu normalnie mozemy sie starac o dziecko????

Gość olcia mala stwierdzam
Dziewczyny stwierdzam ze smutkie ze zescie opanowaly cale forum!Mowie tu o kobietkach pragnacych miec dziecko interesuje was tylko to i nic wiecej wystarczy zobaczyc na spis tematow i na ilosci odpowiedzi przy nich! A jak ktos potrzebuje porady to macie to kompletnie gdzies mojim zdaniem za bardzo zescie sie nakrecily na to oczekiwanie na ciaze spasujcie troszke i zainteresujcie sie innymi :) A moje pytanie brzmi: Czy leki homoopatyczne nie przeszkadzaja w staraniu sie o dziecko Czy moge je brac czy nie? Pozdrawiam