Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

judyta_2005

czy to ciąża-pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość stokrotkaaa
Judyta 2005 załamałaś mnie że takie niemożliwe rzeczy się zdarzją. mam od kilku dni stracha ale sobie tłumaczę że to fizycznie niemożliwe więc nie ma się co martwić. narazie nie robiłam jeszcze testu bo wole nie wiedzieć, ale juz chyba najwyższa pora...

Gość Kaszmirek
czyli do zaplodnienia doszlo w polowie cyklu kiedy masz dni najbardziej niebezpieczne z niebezpiecznych tylko jak?to mnie intryguje ach ta babska wscibskosc!alez sprytne musza byc te plemniczki w dazeniu do celu.No coz musze bardziej uwazac ;-)

Gość Kaszmirek
up ;-)

Gość nadal nie wiem jak to
możliwe bez współżycia i pettingu????

Gość oj tam eh
oj oszustwo, napisalaby konkrety, gdyby to nie byl jakis zmyslony temat. /Ale nawet jesli to prowokacja to zaciekawil mnie poniewaz mija przyjaciolka jest w 5 miesiacu ciazy, mimo , ze nie uprawiala seksu. Zaszla przez pieszczoty ze swoim facetem ale bez stosunku. Kolko radia Maryja ma racje mowiac o wedrujacych po poscieli plemniczkach, eh zycie

Gość kjegtrgw
jak nie wspolzylas i nie podejrzewalas ciazy to po co robilas test?? myslalam ze test sie robi jak sie ma jakies podejrzenia, a nie dla zabawy, a kobiety wiatropylne "raczej" nie sa =|

Gość upuuupupupu
/ to w koncu jak?

Gość niemozliwe
judyta ... albo kręcisz, albo świat zwariował ... nie miałaś stycznośc ze spermą a lekarz potwierdził Ci ciąze - nierealne !!!!!!! czy mogłabyś napisać czy może Twój partner miał ją na rękach ... przeniósł... podczas stosunku zsunela sie prezerwatywa ... jejciu jejciu jejciu ... to jest po prostu nierealne!!! do ... oj eh tam..sorry jesli przekreciłam nick - możesz powiedzieć jak doszło do zapłodnienia??? ja miałam sytaucje kiedy partner skonczyl na moich piersiach pozniej poszlam sie umyc i reka sie dotykalam... myjac ... noale 2 miesiaczki juz mialam ... ja kompletnie nie jestem w stanie zrozumiec jak to jest możliwe - przecież fizjologicznie, bilogicznie ... i wogole byc w ciazy nie majac stycznosci ze sperma jest poprostu niemożliwe ! piszcie jak to sie stalo - prosze... cholernie mnie to ciekawi :)

pisalam chyba juz ze sto razy ale napisze jeszcze raz: Był petting ale uważalismy ,przynajmniej ja niepamietam niebezpiecznej sytuacji,ale widocznie jakas musiała zajsc (bo chyba niejestem wiatropylna)ale ja takiej niepamietam nierozumiesz jeszcze o co mi chodzi?????????????????i dlatego mowilam sobie przez długi czas ze to niemożliwe.to chyba nie takie trudne do pojęcia.Pozaty plemniki znajduja sie nietylko w spermie ale rownież w płynie elakujacyjnym czy jakims tam.

i niemowcie mi ze zmyżlam , w przeciwnym razie jakbym nie miala problemu niemarnowałabym czasu na forum i niezawracała nikomu gitary

Gość do judyta
ale masz potwierdzona ciaze na 100 procent? bo to moze tylko zmiany hormonalne..tez nie wierze w takie poczecie...a mam 2 dzieci

Gość Diablysia
Boze nie straszcie mnie :( Ja nie moge.. Czy to naprawde możliwe?? Ja tez nigdy jeszce nie współżyłam ... petting był ale tez bardzo pilnowany a przynajmniej tak mi sie wydaje ( skoro ejstem dziewica myslalam ze nie musze az tak sotro sie pilnowac)a teraz juz tydzien bolą mnie piersi i brzuch :( .. Czy to moze byc przez zwykły stres czy "Niepokalane poczecie 2"??:(

Gość EMANO
NIEWIEM JAK TO MOZLIWE ALE GRATULUJE CI HEHE CHYBA JESTES WIATRO PYLNA HEHEHE

Gość judyta powiedz
dokladnie co robiliscie, czy czlonek by choc na chwiel w tobie ? ja mial taka sytuacje - przed paroma dniami sie martwilam, ze jestem w ciazy mimo, ze stusunku nie bylo i tlumaczylam sobie ze to fizycznie niemozliwe...a jednak

Gość judyta powiedz
dodam, ze okazalo sie ze nie jestem i cale szczescie ..chco tragedii tez by nie bylo

Gość Niciaaa
A czy to możliwe, ze jesli mezczyzna tylko dotknal pochwy, a nie wsadzil czlonka i nie mail spermy? Czy to możliwe że był prejakulat, ale on tego nie czuł?? Chodzi mi czy możliwa jest ciaża

Gość misiek095
to ze okres ci sie spuzni to niznaczy ze jestes w ciazy a tak wogule to ile masz lat ??zacznij sie zdrowo odzywiac i uprawiaj sport a jesli niejestes pewna skonsultuj sie z ginekologiem dziekuje i pozdrawiam:):)

Gość misiek095
nie ciaza nie jest mozli za dotkniecie pochwy jak byscie uprawiali sex to tak ale nie

Gość misiek095
piszcie na ten adres naprawde wam pomoge

Gość misiek095
czy ktos ma jakies pytania ??