Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA ... z doświadczeniem

Mąż......ALKOHOLIK-SEXOHOLIK .........

Polecane posty

Gość KOBIETA ... z doświadczeniem

Zapraszam wszystkie doświadczone przez los (chodzi o temat) do wymiany doświadczeń i po prostu rozmowy ...

Gość rozerwana
Zapraszam na topik Żony seksoholików/erotomanów prosze o pomoc...Mój był seksoholikiem a alkoholikiem Dwa w jednym..

Gość semi sweet
zbyt późno dostrzegłam ten topik...żyję w konkubinacie i widzę..alkoholik-sexoholik..a my zawsze dobre..czy jesteśmy aż tak głupie?bo w imię czego?miłości?sama już nie wiem co robić

Gość oj głupota nie boli
i co z tego macie? :O

Gość żona nalogowca
Ja odeszłam,ciezko było.Żony takich facetów ostatnie dowiadują sie o wszystkim,a problem dostrzegają ,kiedy juz rodzina jest skrzywdzona i one same.Odeszłam i bylam szczęsliwa.Po dwóch tyg. zadzwonił,gdy już nacieszyl sie wolnościa,kobietami...Bilam sie z myślami co robić,zaczęlo mi sie juz ukladać,mialam pracę,kąt.Zostawilam dzieci u rodziny i pojechalam ,na próbę.Obiecal,że sie będzie leczył i dotrzymal słowa.Już 4lata jest innym czlowiekiem,ale bywa cięzko,bo pokus jest zbyt wiele.Dopiero po tych 4latach zaczynam powoli wracać do równowagi,cieszyc sie zyciem i dniem dzisiejszym.Jeżeli tacy ludzie nie chcą sie leczyć,to nie ma co marnowac sobie życia.Trzeba znaleźć w sobie ogromną sile i odejść.Ja odeszlam tak jak stalam,bo miałam tak bardzo tego wszystkiego dosyć.:(:(:(

Gość Monika xD
Mój mąż jest gejem i alkocholikiem.Doweidziałam się o ty od jego CHŁOPAKA-tak chłopaka!!!Zdradzał mnie . A ja jestem w ciazy z bliźniakami!