Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatigue

Antykoncepty a nadciśnienie

Polecane posty

Gość fatigue

Mam pytanie do pań biorących tabletki antykoncepcyjne - czy wzrosło im ciśnienie krwi? A jeśli tak, to czy po odstawieniu ciśnienie unormowało się. Ja brałam Triquilar przez 5 miesięcy. Odstawiłam, bo miałam paskudne skutki uboczne - zawroty glowy, bóle i drżenia nóg, zaczęla mieć też skoki ciśnienia. Tabletek już nie biorę od 2 tygodni, wszystkie objawy przeszły - oprócz nadciśnienia. Bardzo źle się z tym czuję, zawsze miałam modelowe ciśnienie. Jestem tez wściekła, bo boję się ,że już tak zostanie. Czy ktos miał podobnie jak ja??? Bardzo proszę o odpowiedź!

Gość pytonica
Ja mialam po tabletkach antykoncepcyjnych arytmie serca.Po odstawieniu wszystkie skutki uboczne minely a arytmia zostala.Musialo uplynac troche czsu az i to wrocilo do normy.Mam nadzieje,ze w twoim przypadku bedzie tak samo.Jesli bedziesz widziala,ze nie ma poprawy udaj sie do lekarza.

Gość fatigue
Dzięki,że ktoś odpowiedział. Czyli trzeba czasu... więc poczekam, ale swoja drogą to zla jestem niesamowicie -nie jestem już młoda i lekarz tez powinien był przewidzieć pewne rzeczy. Mam nadzieję,że przejdzie. Czy jeszcze ktoś sie wypowie?

Gość fatigue
A nadciśnienie ciągle mi się zwiększa. No to się załatwiłam, cholera jasna.

Gość ej sorki
kurcze mam to samo

a ja mam 80 na 50 cały czas ale nie wiem czy od tabletek czy taka moja natura :D p.s czuję się rewelacyjnie a jak mi ostatnio skoczyło do 90 na 60 to cały dzień lała mi się krew z nosa i myślałam, że mi głowę rozsadzi :P

Gość andzia52
Jeżeli nałykałyście się tego świństwa (na własne życzenie) i źle się czujecie to radzę wam przeprowadzić oczyszczanie organizmu z tych toksyn - polecam 2-tygodniową dietę warzywno-owocową wg książki dr med. Ewy Dąbrowskiej pt. "Ciało i ducha ratować żywieniem".

Gość jak to jesttttt
Mam pytanie czy jak nie bierze sie tabletek any o stałej poże to słabnie ich dziłanie?

Gość jak to jesttttt
???

Gość gość
Dobrze działa strona http://rankingcisnieniomierzy.pl/ maja aktualnie sprzedawane ciśnieniomierze w zestawieniu nie są to jakieś stare urządzenia których już nie można kupić...a widziałem takie nieaktualne rankingi też w necie.