Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MG

sucha skora i jakis wzod na policzku...!!! POMOCY

Polecane posty

mam sucha skore mozna powiedziec ze bardzo sucha-z tendencja pekajacych naczynek-wyskoczylo mi cos w rodzaju wrzoda na policzku tuz pod okiem na delikatnej skorce-powiedzcie jakie preparaty pomagaja doadam mam 21 lat-a wiec cera mloda prosze o pomoc fachowcow-DZIEKUJE...

czy kosmetykli tej firmy sa wystarczajaco dobre-naprwde boje sie ze moje skora zaczyna sie starzec lub ze dzieje sie z nia cos niedobrego

Czesto takie problemy sa spowodowane odwodnieniem skory i wtedy jest ona szorstka i szara. U mnie Nanobase sprawdzilo sie rewelacyjnie a tez mam cere wrazliwa i bardzo sucha! Ponadto dobry jest krem na noc Kuracja Dotleniajaca Sorayi, skora jest po nim bardzo mieciutka!

po kuracji dotleniajacej mam uczulenie-wyskakuja mi takie malutkie pryszczyki zaczerwienianae malutkie nie wyczuwalne przy dotykaniu dlonia swedza troskze-jakich powinnam uzuwac zeli myjacych i mleczek do demakijazu oraz Maseczek..???

Gość przechera
A może tak krem Ziaja masło kakaowe? Szczególnie na mroźna pogodę. Do cery z pękającymi naczynkami poleam kosmetyki Floslek.