Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaka

prolaktyna a tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość kaśkaka

co myslicie o tabletkach kiedy sie ma wysoka prolaktyne ??moj lekarz nie zabronil??wiecie cos na ten temat ??jak tak to bardzo prosze o odpis:):*

Gość ejjj no
nikt nicnie wie!!??

Gość hehehehhe
dzieci nie powinny zażywać tabsów !!!!!!!!!!!!!!!

Gość prosze
Was o pomoc!!ja tez nie wiem.....

Gość hehehehehe
kaskakaka do domu z kafejki ośedlowej spieprzaj lekcje odrabiac bo w gimnazjum to nie przelewki!!!

Gość kaśkaka
dlaczego droga hehehe uwazasz ze jestem dzieckiem to ze pytam nie swiadczy o tym ze jestem dzieckiem !!!bo jakbym nim byla to1) bym sie nie bralal za seks 2)jak juz to proste prezerwatywy by mi wystarczyly 3)dbam o zdrowie!!! dlatego pytam!!!!! p.s (kto pyta nie bładzi):)

Gość hehehehehe
1 dzieci sei biora za seks bo mysle ze przez to sa lepsze i dorosliejsze 2 prezerwatywy to nei argument 3jak bys dbala to jak masz takie watpliwosci to bys nie zaczynala brac nie upewniajac sie u innego lekarza!! p.s. to prawda

Gość kaśkaka
z jednej strony wiem ze tabletki powoduja ze prl jest wyzasz , ale przeciez tyle osob nie wiem ze ma prl. i stosuje a pozatym lata studiow mego gin . tez chyba o czyms swiadcza

Gość hehehehehe
lata studjw to nie argument bo wielu lekarzow jest po tych6latach sudjow a sa tepi bo albo plcili za egz albo mieli rodzicow ordynatorow albo przejechali studja na podtrzymywaczach a to ze inne nie wiedza ze maja wysoki poziom prl to nie znaczy ze nie roie zla!ty jak juz wiesz ze masz wysoki poiom prl to.. a szkoda slow!! ps zapytaj mamy

Gość kaśkaka
heheheh twoja złosliwosc nie zna granic!!!nie czuje sie doroslejsza przez seks!!!i skoro ty massz takie podejscie to ty nawet w gim . nie jestes !!!1czujesz sie doroslejsza przez to ze sie kochasz??bzdura (przynajmniej dla mnie)mimo wszystko pozdrawiam

Gość hehehehehe
ja mowie , ze dzieci uprawiaja seks bo sei rpzez to doroslejsze czuja... a kto powiedzial ze ja seks uprawiam...moze nie uprawiam...??hee?? a ty czytaj ze zrozumieniem przeciez tgo sie teras w gimnazjum uczysz!!!

Gość kaśkaka
glupia hehehe (sam nik mowi za siebie )uwazam go za bardzo kompetentnego fachowca!!!!mamy sie nie pytam bo to moja sprawa!!!a zamiescilam topik tylko dlatego zeby skonsultowac z kolezankami (buziaczki dla was)ja biore tabsy i jest mi fajnie!!!zdrowo sie czuje a seks jest tym bardziej cudowny!!!a ty droga heheh chyba powinnas sie postaracx o dobry seks bo zolza z ciebiue nie z tej ziemi ,a to moze pomogloby rozladowac napiecie

Gość hehehehehe
zołza nie daltego ze sek nie dobry tylko ze mie sie noz w kiszeni otwirea jak czytam takie posty!!jak masz watpliwosci to moglas sie upewnic rzed przyjeciem 1 tabsy!!!!!!! zyj se kolorowo!!!!!!!

Gość kaśkaka
no to co sie wypowiadasz na forum antykoncepcji??he??jak nie uprawiasz seksu to po co ci to??

Gość hehehehehe
a pozatm dziecino czs ci sei w kafejc ekonczy wiec idz do domku mamie herbatki zaparz i idz odrob te lekcje bo jutro pani polapkach linijka da!!

Gość hehehehehe
a pozatm dziecino czs ci sei w kafejc ekonczy wiec idz do domku mamie herbatki zaparz i idz odrob te lekcje bo jutro pani polapkach linijka da!!

Gość kaśkaka
zyje sobie i jest mi cudownie !!!!yasmin jest delikatny moze dlatego gin . mi pozwolil!!!

Gość hehehehehe
dziecino!!czytaj dokladnie nie pow ze nieuprawiam tylko kto pow ze uprawiam!!nie musze uprawic seksu zeby iwiedziec co to jest prolaktyna i jakie hormony zawieraja tabsy!! a potem napisalam ze nie jestem zolza bo seks jest zly!! buhahahha

Gość hehehehehe
"yasmin jest delikatny moze dlatego gin . mi pozwolil!!!" jejuuuuuuuuuuuuu dzieciom nie powinno sie przepisywac tabsow

Gość kaśkaka
jest i juz !!!a poza tym co ty tak sie martwisz ???to ja je biore a nie ty!!a twoje wypowiedzi (agresywne)nie sa napewno na ten topic !!poszukaj napewno sa tam jakies topiki o nadmiertnej agresji albo cos w tym stylu:Pwiesz tabletki anty.nie bierze sie tylko zeby nie miec dzieci !!!takze dltego zeby uregulowac miesiaczke ,czy zmniejszyc bole !!!

Gość kaśkaka
ale wracajac do tematu !!!piszcie dziewczyny o tym co myslicie:)

Gość hehehehehe
kaska przestan juz dzeiecko idz sie zapytajinnego gin!!!!!!!!!! i juz i spadaj ztad bo janek przyjedzie ze chwile!! alezem ci zepsula topik..wszyscy sei rpzetraszyli i nikt si nie wypowiedzial!!!!!!!!!! 😭

Gość kaśkaka
no przyjedzie i bedzie cudnie zepsulas mi topikkkkkkkkkk ty moja najlepsza przyjaciolka!!!TAK TAK KOLEZANKI TO MOJA NAJLEPSZA PRZYJACIOLKA JEST ZOLZA !!! DO HEHEH janke przyjedzie i pojedziemy w sina dala i bede miala prawie 19 a ty siedz w domu i sie ucz !!kiedy ja bede sie cieszyc zyciem!!!!!!

Gość hehehehehe
ja sie ciesze zyciem nieustannie ty dziecino przygupia!!:))) baw sie dobrze - "a wystrzelilo mu?" -" a miało??" tak to ty kaskakakaka bylas w te sprawy niedotumaniona jeszcze jakies 3-4mc tmu i juzsie za skes wzielas!! ŻENADA!!!

Gość buhahahaa
jak jestes taka jej przyjacilka hehehe to po co wypisujesz to na forum ??dziwna ta wasza przyjazn

Gość kaśkaka
to bylo 4 mies temu teraz jestem mistrzem,a to nie twoja spr. ja przynajmniej nie musze robic teraz rtestow w obawie przed tym ze jestem w ciazy bo mu splynelo nie tam gdzie trzeba ZENADA!!!seks to moja sprawa a ty nie masz nic to tego nic a nic!!!!wiec mysle ze o takich sprawach powinnysmy rozmawiac na gga nie tu zakladam nowy topik!!!juz mnie nie znajdzie4sz

Gość nieeeeeeeeeeeeeee
ciebie wyczuc głombie na tysiac kilosów!!!!!!!!! a to ze nie mam nic do twego seksu to se wsac go w dupe!!!!!!!!