Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka19

porada ginekologa on-line

Polecane posty

Gość edytka19

moglybyscie podac mis tronke z ktorej mozna wyslac mailem zapytanie i otrzymac na skrzynke odpowiedz? Nie wiem co sie dzieje, zazylam pierwszy listek pigulek i tak jak przez caly mialam plamienia, tak teraz (4 dzien przerwy), kiedy powinnam dostac wreszcie jakis okres, nawet te plamienia ustapily :( Nie wiem co robic, jesli okresu po prostu w przerwie nie bedzie, nie zdaze pojsc do mojego lekarza, a szansa wpadki jest raczej bliska 0 wiec chyba moge zaczac brac nastepne opakowanie jakby co? ech...

Mam adres e-mail do jednego lekarza, ale on Ci napisze, żebyś poszła do swojego gina i nic więcej, więc nie ma sensu. Przerwa trwa 7 dni, więc miesiączka może się jeszcze pojawić. Jeżeli 7 dnia się nie pojawi to zrób test ciążowy i jesli wynik będzie negatywny, to możesz rozpocząć nowe opakowanie. Jeżeli taka sytuacja powtórzy się jednak w następnym cyklu, czyli brak @ w przerwie, to idź do lekarza. Jeżeli chcesz podam Ci ten adres, może coś jednak ten lekarz napisze skubek@wp.pl

Gość edytka19
wspolzylam dopiero ostatniego dnia brania pigulek i 1,2 dnia przerwy wiec nie wiem czy test 7 dnia przerwy bylby juz w stanie wykazac ewentualna wpadke?

Uważam, że nie musisz się martwić. W czasie przerwy też jesteś zabezpieczona, a pod koniec opakowania wpadka nie wchodzi w grę. Nie rób testu, bo nie ma sensu. I nie martw się już :) Okres na pewno przyjdzie, a jak się będziesz stresować to tylko możesz go jeszcze bardziej opóźnić. A nawet jak nie będzie, to myślę, że spokojnie możesz dalej brać tabletki.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
a na poczatku opakowania?jeśli zapomniałam wziąć drugiej tabletki i uprawiałam sex tego dnia a nastepnego wzielam dwie?PLISSS