Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Iskierka

Jak szybko usłyszałyście/usłyszeliście słowo KOCHAM?

Polecane posty

Gość ***Iskierka

Gość Anulinda19
Znalismy sie od pażdziernika, w grudniu jusz chodzilismy, ja w pod koniec stycznia napisalam mu na komorce "zakochałam sie w Tobie" a on powiedzial Kocham Cie...wyszeptal na ucho jak bylismy w parku w marcu nie wiem ale bylo juz nawet cieplo, te pierwsze cieple dni Ta chwila była magiczna :*

Gość Anulinda19
tzn JUZ sorki za niewybaczalne byki ;/

Poznalam go w polowie kwietnia, pod koniec maja bylismy razem.Slowo kocham powiedzial pod koniec pazdziernika.

Gość zakohana
poznalismy sie w litopadzie,bylo cudownie,powiedzial kocham Cie w lipcu,odpowiedzialam to samo i wiem ze to ten jeden jedyny,na ktorego czeka sie cale zycie:*

Gość a ja czekam....
jestesmy razem pół roku i nic, ja miala ochotę parę razy powiedzieć, ale jakoś obawialam się reakcji... z poprzednim partnerem tego nie miałam, mówimy często uwielbiam, ale kocham jeszcze nie było

Gość zakohana
nie spiesz sie,pozniej zobaczysz jakie to przyjemne po dluzszym czasie uslyszec Kocham Cie....

Gość to teraz ja
:) znamy się od końca lutego...jesteśmy razem od końca marca... powiedział mi żę mnie kocha po miesiącu naszego chodzenia...(bo kochał mnie 2 lata przed tym jak mnie poznał)taka miłość od pierwszego wejrzenia...ja powiedziałam dopiero jak byłam pewna w 5 miesiącu...jesteśmy razem 8 mies, kochamy się tak że planujemy ślub:)

Gość a mnie to zawsze
jakos tak szybko mowili, ze mnie kochaja. Moj obecny maz tez zakochal sie od pierwszego wejrzenia ponoc :-0 Jak tak mozna to nie wiem....

Gość gosia_kropka
Mój facet powiedział "Kocham ciebie" mniej więcej rok po naszym pierwszym buziaku :) Było to w sierpniu br. Jeszcze Mu nie odpowiedziałam tym samym...

Gość to teraz ja
TMT wstydź się....na co jeszcze czekasz..jest tyle dziewczyn na świecie...nie możesz tak z którąś zagadac?? pozdr

Gość slonce
Pierwszy przypadek mialam taki ze znalismy sie juz od wrzesnia(moj byly).Od pazdziernika zaczelismy pisac ze soba a pod koniec miesiaca napisal mi ze sie wemnie zakochal-z wzajemnoscia :-) i nadal go kocham. Poznalam kolesia spotkalismy sie z jakies 3 razy,w trakcie pisalismy do siebie.Kiedy bylismy na imprezce, powiedzial mi ze zakochalsie we mnie od pierwszego wejrzenia.Kiedy to uslyszalam od razu to zlalam-sorki ale nie wierze takim

Gość laluaaaaaaaaaa
A mnie moj powiedzial jak jeszcze nie bylismy razem....znalismy sie moze 2 miesiace...tak lepiej miesiac....ja wtedy bylam z kims innym... myslalam ze to co do niego czuje to tylko przelotne zuroczenie....bardzo sie meczylam...miotalam miedzy jednym i drugim...raz poszlismy razem na spacer...zaproponowalam mu przyjazn bo nie wierzylam ze mam sile aby zerwac poprzedni zwiazek...on mi na to pol w zlosci pol ze lazmi w oczach wyznal milosc...juz wiedzialm ze nie ma dla mnie ucieczki, nastepnego dnia juz bylam jego....to dzialo sie rok temu, teraz mieszkamy razem, planujemy slub, dzieci i wspolna przyszlosc...wiem ze nie mozna sie spieszyc z mowieniem kocham cie...ale czasem facet musi byc facetem .....

Gość slonce
ale to bylo romanyczne :-) mialam podobna sytuacje co ty ale to juz jest przeszlosc bo juz nie jestesmy razem :-( ale nadal go kocham i niewiem jak mam o nim zapomniec :-(

Gość jasilka
po trzecim ruchu frykcyjnym krzyknął: kocham cię dziwko i zaraz cię tak zjebię że będziesz kwiczała z radochy

Gość ***pati*
a ja usluszalam kocham cie po....miesiacu(dokladnie 6 tygodniach) wiemze to szybko i nie jestem jakas nastolatka-co zakochuj esie co miesiac w innym ...i powiem wam ze najlepsze jest to ze mu wierze i sama tak czuje-tez mu to powiedzialam...jestesmy razem 4 miesiace i planujemy wspolna przyszlosc...to jest ta moja polowka i jestem tego pewna na 120%!!!!!!

ja uslyszalam po miesiacu :) i jestesmy juz razem 3 lata :D

Gość *****Iskierka
Dzięki za wypowiedzi. Nie wierzyłam, że można tak szybko pokochać. Ale uczucia sa zaskakujące i nie da sie nimi czasami pokierować :) Ja usłyszałam "KOCHAM" po 2 miesiącach i mimo, że sama chyba jeszcze nie potrafie odpowiedzieć tym samym, ale jestem bardzo bardzo szczęśliwa. Chyba też go Kocham ale nie umiem uwierzyc w to że mnie właśnie mogło to spotkać! Mnie życiową pesymistke :) "Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyc, że sie uda" już wierze!!!

Gość langis
Poznaliśmy sie w połowie kwietnia..a juz w maju 31-go powiedział mi..Kocham Cie..było bardzo romantycznie - powiedział mi te piękne słowa jak bylismy na spacerze w lesie ;o) Ja, kocham powiedziałam pięć miesięcy później.

Gość kamanalta
Miesiąc temu byliśmy na pierwszej randce, od trzech tygodni jesteśmy razem...a na czwartej randce napisał mi że mnie kocha...w sobotę poprosiłam go żeby mi to powiedział ale nie mógł z siebie tego wydusić (w końcu po godzinnej kłótni to usłyszałam )coś czuję ze to palant, ale jeszcze dam mu szanse...

Gość empatia
ja jeszcze czekam poznalismy sie w lipcu a jestesmy razem od 3 miesiecy.....................ale nie chce tego uslyszec za szybko

Gość kryzjusz
Na trzecim spotkaniu, On ode mnie po trzech miesiącach, jesteśmy razem ponad dwa lata !

Gość dajka
po stosunku

u nas to bylo bardzo szybko :-) powiedział ze mnie kocha po tygodniu od chwili gdy się poznaliśmy. Ja mu chciałam to powiedziec juz po 3 dniach ale nie chcialam wyjsc na idiotke ;-) Od tamtej pory (czyli od 2 latek) jest jak w bajce! Kocham Cie Sebastianku ❤️

hmm...... ja już jestem w związku jakieś 11 miesięcy...i nie usłyszałam...nic.. było już lubię, uwielbiam....ale do kocham to chyba mi daleko... Powiedział, że jeśli czekam na to słowo to jest jeden wielki bezsens....Wsumie to czekam ale tak po cichu.....

Gość czekoladatoffi
ja raz po tygodniu - ale okazalo sie za szybko, bo juz dawno nieaktualne; teraz czekam na to od innego, czekam ale troche sie boje to uslyszeć............sama juz go chyba troszke pokochalam:)

ja uslyszalam po dwoch tygodniach i slysze po dzis dzien (a bylo to 1,5 roku temu) :D

Gość ja powiem Ci
a ja po tygodniu znajomości... powiedział, że starał się jeszcze poczekać z tym słowem, bo pomyślę, żę jest jakimś idiotą, ale nie wytrzymał, pokochał jak zobaczył i już... musiał powiedzieć.... a ja siedziałam jak wryta... bo czułam pierwszy raz w życiu, że gość naprawdę to czuje.. Ja wtedy nie bardzo czułam cokolwiek... Szybko sie zmieniło.. I po następnym tygodniu też mu to powiedziałam... :)

Gość seide
Po pierwszej rozmowie telefonicznej zaproponowal mi wspolne zycie a po trzech dniach wyznal milosc. po 2 miesiacach wzielismy slub i do dzisiaj jestesmy szczesliwa para. a trwa to juz ponad rok