Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Iskierka

Jak szybko usłyszałyście/usłyszeliście słowo KOCHAM?

Polecane posty

Gość rozkojarzona
ja usłyszałm tzn w smsie napisł po 6 dniach a potem po ok tygodniu powiedział... ale czy to kocham jest prwdziwe??? niewiem :(

Gość 2 tygodnie

Gość koalaaaaaaaaaa
ja czekalam 7 lat i sie nie doczekalam od mojego faceta tego uslyszec

Gość milkusia
powiedziiał, że mnie kocha jak tylko zobaczył moją cipkę

Gość MMONNIKA
DO SEIDE:CIARKI MI PRZESZŁY JAK PRZECZYTAŁM TWOJĄ WYPOWIEDZ. SUPER. A TAK SIĘ KAŻDY BOI TEGO"KOCHAM" JA TEŻ USŁYSZAŁAM KOCHAM BARDZO SZYBKO I MAM NADZIEJĘ DŁUGO JESZCZE TEGO SŁUCHAĆ

Gość lalusisiusia
jestem juz z moim chłopakiem 6 miesięcy i mówi do mnie tylko kochanie... co jest wiadome że to nie to samo co miłość i słowo kocham :(

Gość lalusisiusia
jestem juz z moim chłopakiem 6 miesięcy i mówi do mnie tylko kochanie... co jest wiadome że to nie to samo co miłość i słowo kocham :(

od czerwca 2004 jestesmy ze soba,slowo \"kocham\" uslyszalam po 3 miesiacach,ale byl pijany :P:D wiec nie za bardzo bralam to do siebie;) pozniej uplynal dosc dlugi okres czasu,klotnie,wzajemne pretensje i zale a nawet cos wiecej...rozstalismy sie na 3 tyg i dopiero pozniej uslyszalam szczere \"kocham Cie\" i \"chce byc przy Tobie na dobre i na zle,wiaze z Toba moja przyszlosc\" ehhh:)

mi tez zawsze jakos szybko mowili, pierwszy powiedzial po tygodniu, drugi po dwoch no i moj obecny po tygodniu, w walentynki. jestesmy najszesliwsi na swiecie i przez prawie 2 lata ani razu sie nie poklocilismy. ja zawsze mowilam troche pozniej, zeby nie wyjsc na jakas kochliwa;) pozatym mowilam to tylko wtedy kiedy naprawde czulam- tylko jednemu niestety nie moglam powiedziec tego samego

Gość martusia111
Na trzecim spotkaniu:) Myslalam, ze uciekne wtedy, ale mnie sparalizowalo hehe. Jestesmy razem 5 latek, jestem szczesliwa, chociaz nieraz przezywalismy rozne kryzysy.

Gość kormoran 2
a ja nie powiedzialem dziewczynie ze ja kocham, pol roku wlekalem z tym i odpuscilem i wiem, ze zrobilem dobrze, ona i tak by mnie nie pokochala, mialem tak 2 razy, a ten 3 juz nie mialem oporow po miesiacu znajomosci to powiedzialem :)

Gość dziwie sie niektorym
facet wam powiedzial, ze was kocha po tygodniu a wy mu uwierzyliscie, odwazne jestescie, ale przewaznei wiem, ze jak facet to zbyt szybko mowi to przegrywa, a tak pozatym mowi tak bo nie zalezy mu zbytnio na tym, kocha bo chce z kims byc juz niie chce szukac i kiedy to mowi to mysli, ze jakos sie ulozy i jak sie ulozy to jest ok a jak nie to klops, faceci tez mowai kocham wtedy jak chca sie seksic to taka szybka droga do seksu

A może 2 z chaczkiem? Jesteśmy razem 4,5 roku i jest super. Jestem bardzo szczęśliwa :))

Gość Czarnidło
Co wy! Mój mi powiedział po trzech tygodniach i mowi mi to do dzis. I widze w jego oczach tyle pieknych uczuc, ze nie mam najmniejszych watpliwosci, ze to prawda...