Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziks

PIMAFUCIN Globulki dopochwowe Ktos stosował?Prosze o opinie!!

Polecane posty

Gość fishka
stosowałam... przy grzybicy :( myślalam ze oszaleje i ze juz nic mi nie pomoże... ale z pimafucinem bralam jeszcze inne tabletki i doustne i drugie dopochwowe ale niestety teraz nie umiem sobie przypomniec nazwy.... to bardzo skuteczny lek:) pozdrawiam i zycze duzo zdrowia

Gość jaaaaaaaa
a mnie dla odmiany pomogl tylko czasowo-po miesiacu byl nawrot choroby i bralam macmiror i teraz jest ok

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
kurde, co to zanczy prosze o opinie :o co to jest, kosmetyk, który sobie kupujesz dla widzimisię? jak lekarz przepisuje, tzn, że wie co robi. ja pieprzę, niedługo zaczną się pojawiać topikitypu: augmentin-prosze o opinie, bo nie wiem czy wrato brać :o

Gość madziks
poprostu pytam bo lekarz mi przepisał chce poznac opinie innych i tyle a co już nie można?bo niewiem o co ci chodzi

Gość sosik
hymmmmmmm ja brałam i mi pomógł , ale po skończeniu leczenia jeszce brałam lactovaginal. Natomiast po Clotrimazolu bylo strasznie- dlugo (6 dni0 , bez efektow- ciagle czulam dolegliwosci i tab trudne w aplikacji. Pimafucin jest na maśle kakaowym wiec momentalnie sie rozpływa po zaaplikowaniu, tylko 3 dni i naprwade odczulam ulge. PS - a lekarze-hymmmmmmm oni tez czesto przypisuja na oko, wiec nie zawsze dobrze dobiora - nie ma co sie dziwuc ,ze czlowiek sie zastanawia.