Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbong

margeritka5931

Polecane posty

Gość vbong

Zastanawiam sie ,czy mam szanse stworzyc zwiazek...Czy mniej inteligentna dziewczyna moze liczyc na prawdziwe uczucie,na fajnego faceta?....Nie przesadzam,ani nie uzalam sie nad soba...widze jak madzrzy sa ludzie kolo mnie..czesto w zyciu popelniam bledy..np bylam niedawno z mezczyzna ktory mnie wykorzystal,chcial sobie "uzyc".Nie wiem czy bede potrafila dobrze radzic sobie w zyciu,byc zaradna,zarabiajaca kobieta... Cos jest z moja glowa..:/ Malo rozumiem z dowcipow i takich tam podobnych... Pisze to poniewaz to najwiekszy moj problem,moja glowa....staram dostosowac sie do swiata i pewnie mi sie to uda:)

masz optymistyczne nastawienie...a to juz bardzo duzo:) nie bardzo rozumiem czemu uwazasz sie za malo inteligentna. na ogol ludzie maja zawyzone poczucie wlasnej wartosci; radze sie tego nauczyc:)

Gość vbong
widze to gdy rozmawiam z ludzmi,albo gdy slysze jak rozmawiaja ze soba. to poprostu jest Martiwe sie,bo kiedys rodzice przestana mnie utrzymywac,moze lepiej byloby gdybym nie czekala do ich smierci... Jwstem jakkos tak malo kumata i nie wiem czemu tak jest