Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Para 2

CZY KAZDE Z BLIZNIAKOW MOZE MIEC DZIECKO

Polecane posty

Gość Para 2

Czesc Moze dziwne pytanie ale jestem blizniaczka, jestem w ciazy i moja siostra sie boi ze nie bedzie mogla miec dzieci bo slyszala ze tylko jedno z blizniakow ma dzieci. Czy wiecie cos na ten temat?

Gość Para 2
Po prostu nie zna zadnej pary blizniakow ktore maja ziecko a zna 2 dwie z ktorych tylko jedno ma. Stad pytanie do Was

Gość ca za brednie

Gość elllllllllllllllllllllla
a ja znam blizniaczki i każda ma dzieci nie jedno a po dwoje dzieici

Gość zawakiyr
oooo, z naszych najsławniejszych tylko jeem ma, ale to juz inna historia.

Gość Wiesz co dziewczyno ...
dziwie się tobie jak tobie nie wstyd zadawać takie pytanie. A może weż do łapy książke i troche poczytaj tłumoku jeden Robi

Hej! to, ze jestescie blizniaczkami, nie ma znaczenia..mozecie obie miec dzieci. Byc moze Twoja siostra słyszala o takim zjawisku, ale dotyczy ono raczej zwierząt (o ludziach nie slyszalam, ale moze?). Chodzi o taka sytuacje, gdy blizniaki są różnej plci i mają polączone lozyska. Wtedy hormony meskie mogą spowodowac bezplodnosc u blizniaka-samiczki :-). U zwierząt to sie czasem zdarza, u cielaczków najczęściej. Takze chyba nie masz sie co martwic. Pozdrawiam!

Gość ahduerjjmswdqp
pierwsze słysze, ale jak pomyśle to faktycznie znam bliźniaki i jedno ma dziecko a drugie robi ,robi i od 3 lat nic z tego nie wychodzi.Innych bliźniaków nie znam.

znam bliźnieta-chłopaka i dziewczynę i oboje mają dzieci. Pewnie jak zwykle ktos straszy innych bez przyczyny.

Gość gość
Jestem ciocią kuzynkową dorosłych bliźniaków, miałam 13 lat urodzili się:), nie urodzę bliźniaków, bo oni mają geny po ojcu, bo jestem krewną jego żony