Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo Prosze O pomoc

dziewczyny ktore biora Jeanine, prosze o pomoc !!

Polecane posty

Mam pytanie do dziewczyn ktore biora tabletki o nazwie Jeanine, czy ktoras z was bardzo zle je znosila? I co najwazniejsze czy ktoras przytyla? Zauwazylam ze one maja duza dawke progestagenu, czy wplywa on na mase ciala? I czy to prawda co pojawia sie na interecie ze jest to jakas stara pigulka valete, tylko ze w nowym opakowaniu?

Gość maaaya
bzdura, to jedne z najlepszych tabletek na rynku, nie ma po nich zadnych dolegliwości wrecz przeciwnie dobrze działaja na cerę, smiało polecam te tabletki

Ja po nich nie przytyłam, w czasie okresu też nie \"pęcznieję\" :-) Ponoć to stara Valette, ale myślę, że nieco ulepszona. Ta duża dawka progesteronu może przestraszyć, ale np. yasmin wcale nie ma mniej! To po prostu inne związki chemiczne - nie działają one na receptory androgeniczne (tak to się chyba nazywa), więc nie tyje się po nich, głos się nie obniża, itp. Za to polepsa się stan cery, włosów, woda nie gromadzi się w organizmie. Jak dla mnie są dobre :-D Pozdrawiam

Dziekuje Wam dziewczyny !! Pocieszylyscie mnie, ja mam na nie przejsc wlasnie, ale jak zobaczylam ta ilosc homrmonow, to juz w oczach widzialam siebie jako balon :) Bralam teraz harmonet, ale niestety mi nie odpowiada:( myslalam ze po 1 opakowaniu dolegliwosci mi przejda, ale wybralam juz 3 i jest coraz gorzej:|

Gość fiona 82
ja brałam Jeanine z 8 opakowań i na początku było wszystko dobrze plamienie bardzo małe 1 góra 2 dni ... wszystko byłoby w porządku gdyby nie to iż ostatni miesiąc się słabowato czułam oraz waga nie chciała mi zejść bo przybyło mi 2kg ... wiec po wizycie u gin dostałam Yasmin - biorę ją od od 5 dni - waga wróciła do punktu wyjści 2 kg mniej ... czyli chyba u mnie jeanina zatrzymała troche wody oraz po takim okresie stosowania moja gospotarka hormonalna sę zbuntowała stąd te osłabienie ... ale na każdego działają inaczej :)

Gość nie chce Cie martwic
ale slyszalam ze te tabletki zostaly w trybie natychmiastowym wycofane w niemczech niestety w polsce nie, podobno po nich sie tyje, wlosy sie bardziej przetluszczaja, kobiety biorace to czescie wpadaja w depresje, robia sie krosty no i rosna wloski w nieodpowiedznich miejscach!! radze Ci dobrze zmien je... popros lekarza o harmonet jest najlepszy!

ja przez jakis czas bralam te tabletki, ale odstawialm je wciaz bolala mnie glowa, ogolnie zle sie czulam no i przytylam, mialam jakies plamienia. poszlam do gina i powiedzialam ze chce inne a on sie usmiechanal i powiedzial ze kazda kobieta ktora bierze Jeanine po jakims czasie przychodzi i prosi oinne. ech....

U mnie pojawiły się torbiele podczas brania Jeanine. Ale nie wiem na pewno czy to od tych tabletek. Może gdybym ich nie brała torbiele też by się zrobiły... :o

Gość _______
u mnie po Jeanine wypadają włosy...po kazdym myciu,czesaniu - ogromne ilości!!!

Gość gość
a u mnie po jeaninie zniknęła endometrioza, brałam bez przerw