kingulina 0 Napisano Listopad 30, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BALWANEK Napisano Listopad 30, 2005 specjalnie wpaść? a po co, że tak zapytam?:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kingulina 0 Napisano Listopad 30, 2005 strasznie chce mieć dzidziusia z moim chłopakiem, jesteśmy ze sobą 4 lata a on nadal nie chce dziecka, nie chce sie we mnie spuścić, co zrobić??? pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja powiem Ci Napisano Listopad 30, 2005 a jak zajdziesz a on Cię rzuci? tak też może być.. jeżeli nie jest gotowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BALWANEK Napisano Listopad 30, 2005 To zapisze się na topik Samotne Matki... :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i myślisz że jak wpadniecie Napisano Listopad 30, 2005 to on nagle zapragnie dziecka i stanie się najwspanialszym ojem? Dziewczyno, zejdź na ziemię!!Jak nie chce dziecka to cię z nim zostawi samą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadio Morales 0 Napisano Listopad 30, 2005 Jeśli chcesz mieć dziecko a nie masz aktualnie nikogo na stałe to puśc się z kimś na jakimś disko i po krzyku. Przy ewentualnym niepowodzeniu w zaciażeniu zabieg powtórzyć. Jeśli natomiast masz już kogoś na stałe to przedyskutuj swoją zachciankę z przyszłym ojcem dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znam taką jedną Napisano Listopad 30, 2005 co jej facet też nie chce i mają stosunki przerywane i on po wszystkim to sobie zgarnia z brzucha do środka, może tak spróbuj, ale żebyś faktycznie później nie trafiła na forum dla samotnych matek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BALWANEK Napisano Listopad 30, 2005 ?? wy tak na serio? mam nadzieję, że nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za Napisano Listopad 30, 2005 glupia cipa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Verus 0 Napisano Listopad 30, 2005 TO CO PLANUJESZ ZROBIC JEST PRZYKRE I NIEODPOWIEDZIALNE.POMYSL O TYM,ZE MOZESZ ZMARNOWAC PLANY I ZYCIE SWEGO PARTNERA.RADZE ZASTANOWIC SIE NAD ZMIANA FACETA,NAJWIDOCZNIEJ MACIE INNE CELE.NIC NA SILE NIE MOZESZ NARZUCAC MU WLASNEJ WOLI.DZIECKO NIE JEST TYLKO W;ASNOSCIA MAMY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BALWANEK Napisano Listopad 30, 2005 Dziecko nie jest wlasnością nie tylko mamy, ale też i nie taty, ani ich obojga razem wziętych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak na moje oko Napisano Grudzień 1, 2005 jak bedziecie sie kochac na jezdzca to poprostu jak juz bedzie dochodzil to nie daj sie zdjac z gory, albo uzyj kajdanek hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka sobie szara ja Napisano Grudzień 1, 2005 Moja siostra wpadła w nastepujący sposób. Brała przez pare miesiecy tabletki anty, potem nagle przestała brać i w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek wpadła. Tabletki bardzo regulują cykl i czasem nawet w pierwszym miesiacu po ich odstawieniu łatwo zajsc w ciąże. Ale dostawiasz je oczywiscie w tajemnicy przed facetem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furiatkaaaa 0 Napisano Grudzień 1, 2005 Wpaść jest bardzo prosto ;) Tylko, co Ty potem zrobisz z tym szkrabem ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żenada_____ Napisano Grudzień 1, 2005 odstawienie tabletek i nie poinformowanie o tym faceta to jest zwykłe oszustwo :o jakie to miłe zaczynać życie we trojkę od kłamstwa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaim Napisano Grudzień 2, 2005 heheheh....szczyt głupoty....a swoją drogą babki są podstępne, kolo z pracy opowiedział mi jak jedna taka zaszła z jakimś dupkiem, ale chciała ustrzelić innego, więc poszła z nim na imprę, schlała go, położyła się obok do łóżka (nago) że niby ją przeleciał, a za pare tygni przyszła i podetkała mu tester pod nos...musiał się chajtnąć i pewnie nie wie żę został wrobiony...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja pier... Napisano Grudzień 2, 2005 wez duzy rozbieg i pierdolnij sie tym pustym łbem o sciane..a i taka sama rada dla tej co"zbiera z brzucha" no kurwa jego mac zaraz rzygne:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwia22 Napisano Grudzień 3, 2005 no wiecie!? tyle przeklenstw! Jak sie dziewczyna o cos pyta to nie musicie ja od razu z blotem mieszac! Ja nie dam zadnej rady, bo uwazam ze to na prawde nie fer przed gosciem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeee Napisano Grudzień 7, 2005 Dziewczyno zastanów sie jestem 4 lata po ślubie i narazie niezamierzam miec dzieci najpierw szkoła i przyjemności a potem chowanie dzieci. Bo będzisz żałować tej decyzji na stare lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kmc1 Napisano Styczeń 10, 2006 specjalnie to ty nie wpadaj, to ze facet nie kończy w środku oznacza że nie jest gotowy na dziecko a to ze nawet jak wpadniesz będzie z tobą nie gwarantuje ze będzie tak przez całe życie. ja też tak miałam, ale cierpliwie doczkałam sie że mój mis dojrzał do tej decyzji i sam zaproponował żebyśmy sie starali o dzidziusia, nic na siłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach