Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gąska-balbinka

Do doświadczonych

Polecane posty

Gość gąska-balbinka

Czy 27 dzień cyklu (a cykle mam 29-31 dni), gumka i globulka da mi 100% pewności bezpieczeństwa

Gość aaaasffff
niepłodne napewno

Gość a jesteś
pewna, że można razem stosowac globulki i gumki? pamiętam, że czegoś nie można było stosowac razem...

Gość gąska_balbinka
Na ulotce globulek pisz, że środek w nich zawarty nie niszczy lateksu. Ale wiem, że niektórych gumek nie mozna z nimi stosować. Pytanie tylko jakich??????

Gość skarbek...
na pewno ten czas jest ok, nie martw sie

Gość Mądra
Nie wiesz że jedynym środkiem antykoncepcyjnym dającym 100% pewności jest wstrzemięźliwośc? Wszystkie pozostałe bywają zawodne i nidgy nie dają całkowitej pewności.

Widzisz gąsko-balbinko, gdybyś jeszcze dodatkowo w tym cyklu obserwowała swój organizm i przez to była pewna, że owulacja już była, po jego objawach, a objawy przy odrobinie doświadczenia są widoczne jak na dłoni - to nie potrzebna by Ci była ani gumka, ani globulka. Pomyśl jak byłoby fajnie, taki zupełny luz, bez strachu.

Gość do czajki
propagujesz "skuteczna" antymetode zapobiegania ciąży?? Śmieszna jesteś :P

Absolutnie nie propaguję żadnej antymetody, ale samo wyliczanie dni płodnych i nie płodnych jest chyba najmniej skuteczne. Globulki i gumka też mogą zawieść. Dla mnie najpewniejsze są pigułki. Bałabym sie tak po prostu liczyć dni płodne, dlatego napisałam o obserwacji, a tu ktoś się od razu strasznie oburzył.

Gość gąska_balbinka
>>Czajka Dzieki, Czajko za odpowiedź. Ja też obserwuje swoje cykle, wiem, kiedy zbliża sie okres. Tylko, że tyle różnych historii sie naczytałam tutaj, że zaczynam wątpic nawet w tabletki :) :)