Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kregielenka

I niby to nie prawda?

Polecane posty

Bardzo przepraszam, ale te kobiety, którym się nie rozciągnęła, miałyby zakładać topiki \"Moja pochwa po porodzie jest taka sama?\" :p z forum wychodzi, że co każda ma grzybicę i rozstępy, łupież, za małe cycki i jest za gruba albo za chuda, względnie ma hemoroidy. Ruszcie trochę głowami, przecież ludzie nie zakładają topików \"mam prawidłową wagę\", \"nie mam grzybicy\", \"ani łupieżu\", \"nie mam rozstępów\", \"nie mam hemoroidów\" itd. Topiki o defektach zakładają ludzie, którzy mają z tym problemy. Mnie się pochwa akurat NIE rozciągnęła, a nawet jeśli to minimalnie, bo różnicy nie da się wyczuć. Nie zamierzam sobie mierzyć średnicy w milimetrach przecież. Poród naturalny to był mój wybór. Cycki będę miała gorsze pewnie, bo mam duże, ale jakoś przeżyję. Pozwolę sobie załączyć serdeczne gratulacje dla tych, które miłość faceta i jakość seksu uzależniają od ciasnej cipki :p

Gość do kolorowej
a po co chodzisz w forum "ciaza, macierzynstwo...." i siejesz zamet? Wez sobie stworz forum " my piekne myslace tylko o sobie" i na pewno znajdziesz tam wiele zrozumienia...

Gość upaaaaaaa