Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubububu

żółte plamy na białych rzeczach -czym usunąć?

Polecane posty

Gość bubububu

Moim problemem jest to, że na większosci moich białych bluzek robią sie żółte plamny od potu. Kompletenie nie wiem jak z tym walczyć. Używam antyperspirantów ale te plamy nadal sie robia. NIe wiem w czym prac moje rzeczy, bo te plamy i tak nie schodza. A wybielac tak czesto nie chce bo materiał sie zniszczy. Jak sobie z tym radzicie? Podsuńcie jakiespomysly...

Używam antidralu i dzięki niemu wogóle się nie pocę moje paszki są suchutkie i nie muszę używać paskudnych antyperspirantów i nie mam już problemów z tymi paskudnymi plamami :) Polecam ANTIDRAL w aptece naprawde warto :)

Gość bubububu
Ile ten ANTIDRAL kosztuje? Ja nie mam aż takich problemów z poceniem, ale moja koleżanka strasznie z tego powidu cierpi. Wiec moze podsunę jej ten pomysł.

Antidral jest dostępny tylko w aptece, kosztuje niecałe 14 złotych, jest w postaci kulki, 50ml, bardzo wydajny, starcza na kilka miesiecy, stosować koniecznie na noc :) Polecam również forum o nadmiernej potliwości.

Gość uppppppppp

Gość hop hop hop

ubranie włożyć na 45 minut do roztworu: na litr wody dodać połowę torebki kwasku cytrynowego; potem płuczemy ubranie w czystej wodzie i pierzemy w proszku;

Gość bubububu
Tego jeszcze nie probowalam, ale z pewnoscia tak zrobie, moze pomoze. Dziekuje