Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna

bardzo zniszczona skóra

Polecane posty

Gość biedna

jest straszliwie sucha z popekanymi naczynkami, a do tego zapelenie mieszków włosowych [podobno nie ma na to rady :( ]

Gość biedna
co mam stosowac? nie wiem od czego zacząć :( POMOCY !!!!

Gość przykro mi
chciałabym Tobie pomóc, ale nie potrafię :(

Najpierw pójdź do dermatologa, potem do kosmetyczki, już oni Ci najlepiej poradzą, bo domowymi sposobami tych mieszków chyba nie wyleczysz.

Gość assalim
cześć właśnie od okło miesiaca również dostałam okropnej wysypki, ale u mnie to odbywało się etapami;najpierw miałam odrobine na dekolcie ,potem na szyi,a póżniej obudziłam się któregoś ranka cała obsypanadrobnymi ropnymi krosteczkami,najwiecej miałam ich na plecach.Bylam u trzech lekarzy kazdy mówi coś innego a ostatni stwierdził właśnie że to zapalenie mieszków włosowych.Przypisał mi antybiotyk UNIDEX nawt nie był drogi 12zł i żel do smarowania za 50zł ,którego zresztą nie wykupywałam bo nie ma sensu .No i sama nie wiem czy przejdzie mi to czy nie bo jest to strasznie uciazliwe.pozdrawiam

Gość niebieskooookaa22
moze xerial5 SVR(albo xerialine)? a na dzien filtr 50 dobra tez jest nanobase do kupienia w aptece i mycie cetaphilem lub physiogelem

Gość czy wy czasem
nie mylicie zapalenia mieszków włosowych z rogowaceniem mieszkowym 😴. stany zapalne sie leczy

Gość assalim
leczy leczy ale ja juz wcześniej stosowałam Zinerit za który dałam prawie 70 zł i nic mi nie pomógł więc moze wy znacie jakąś dobra maść lub krem na zapalenie mieszków wlosowych no i tanią oczywiście byłabym bardzo wdzięczna

Gość niebieskooookaa22
na zapalenie mieskzów włosowych to niestety nie mam pojęcia jaką maść polecić :(

Gość assalim
witam was moje drogie no z moimi mieszkami już troche lepiej powoli znikaja nie kupiłam tego zelu ale za to spróbowałam smarowac się mascią o nazwie TORMENTIOL no i nawet pomaga ale doustnie antybiotyk biorę!Krosteczki schodzą bardzo pomału ale już jakis rezultat!Oby jak najszybciej bo tesknię za dekoltami a poza tym w upał w bluzce pod szyje to też juz mi sie nie usmiecha chodzić.polecam spróbujcie masc ta kosztuje zaledwie 5zł a nie 50 jak inne.pozdrawiam papapa:)

Gość Edi100
Trzeba bardzo uważać by nie masować twarzy, nie przegrzewać jej. Jeśli jest to początkowe stadium, to dermatolog temu zaradzi. Nie czekaj!