Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAMILLAkamilla

CHCEMY WZIĄŚĆ ŚLUB TYLKO.....

Polecane posty

WITAM WAS WSZYSTKICH SERDECZNIE!MAM NA IMIE KAMILA.RAZEM Z MOIM CHŁOPAKIEM CHCEMY SIE POBRAC.I JA CHCIAŁABYM ZEBY TO BYŁ CZERWIEC 2006TYLKO ZE JESZCZE NIC W TYM KIERUNKU NIE ZROBILIŚMY OPRÓCZ ZARECZYN.OD CZEGO MUSIMY ZACZĄĆ I CO JEST POTRZEBNE?CZY MAMY SZANSE WZIĄŚĆ SLUB W CZERWCU A DOKŁADNIE 24?PROSZE O KAZDE INFORMACJE I Z GÓRY DZIEKUJE.

Gość Myśleze to troche późno...
na przygotowania. Jesli szukasz dobrych fachowców,dobrej sali czy koscioła. Czerwiec jest szalenie obleganym miesiacem. Z jakiego miasta jestes?

My też bierzemy ślub 24 czerwca. Salę zarezerwowaliśmy w ubiegłym tygodniu, i jak szukaliśmy to były jeszcze niektóre wolne tak że mogliśmy wybrać. Ale mieszkamy w Białymstoku, Znajomi z warszawy (też w czerwcu ślub) sali już nie znaleźli, i robią wesele w Białymstoku u rodziców pana młodego. Tak że zależy wszystko od miejsca zamieszkania. My na razie mamy tylko termin u księdza i salę, teraz zabieramy się za dj i fotografa. Pozdrawiam

Gość Betiiiiiiiiiiiiiii
jak sie mieszka w duzym miescie to fajna sala , dobry zespol ...? mysle ,ze juz moze byc za pozno.Ale zalezy od rejonu.Moja znajoma zarezerwowala na 2007 czerwiec , bo na 2006 miala problem z ustawieniem wszystkiego.Jak miala kucharza to zespol tego dnia juz zajety,i tak ze wszystkim...Zycze Ci Powodzenia :)

Z tego co się orientuję (w ciągu roku byłem aż na 3 weselach, przyszłym roku będę na kolejnych, mam kontakt z osobami grającymi w zespołach weselnych....) z reguły rok wcześniej trzeba rezerwować salę i zespół. Później zostaną tylko Ci najgorsi, a może nawet i ich zabraknie. Znajomi już we wrześniu tego roku zaczęli szukać zespołu na wrzesień za rok i najlepsi byli już zajęci.

Gość emeja
co to za problem jak sie chce to sie da zalatwic wszystko. a slu wcale nie musi byc w sobote, chociaz Ty podalas sobote.

Gość triniti
zdążycie ale musicie się zprężyć, mam nadziej że jesteś swiadomaże musisz brać to co ci dają, jezeli trafi ci sie jakieś disco polo na 6 nogach to bierz. mój brat zeszłym roku sie zaręczył a slub jest 24.06.2006 i juz na samym początku mieli problem ze znalezienie dobrego zespołu!!!!!!!!!!!!

Gość richterin barbara salesch
to zróbcie sobie wesele w czwartek , piątek albo niedzielę

Gość my załatwialiśmy
wszystko 5 miesięcy przed ślubem i mieliśmy super lokal i fajną kapelę

Gość my załatwialiśmy
tylko,że z kapelą faktycznie był problem,w końcu znajomy nam załatwił,bo okazało się,że grają tak jego kuzyni

Witam!!!! Jeśli chcecie w czerwcu to musicie sie spiechać!!!! I to bardzo!!! Ja co prawda dopiero we wrześniu, ale i tak spóźniliśmy się z zarezerwowaniem daty w kościele w mojej parafi, godzina już była zajęta. I musieliśmy iść do jego parafi. Konkretnie interesuje nas godzina 15. Ślub jest 16 września i fotograf nam powiedział aby uroczystości kościelne były wcześniej bo boi się że zdjęcia wyjdą \"szare\" :P Życzę powodzenia!!!! Napisz wszystko to co uda Wam się załatwić!!!!!

hej dziewczyny a jakos wszystko udało mi sie załatwic slub 3 czerwca o 19 sale,zespół,samochód,kamerzyste fotografa wszystko to załatwiłam w 3 dni. Jak widac jak sie chce to sie da.

Gość grusza
oj, to chyba nie zasiegałas o nich wszytskich języka, bo w 3 dni??? Ale życze, żeby wszystko wypaliło.

Gość richterin barbara salesch
No a czy wszystko musi być takie wymuskane i dopieszczone ? Jak sięludzie lekko zbombią , to każda muzyka będzie dobra , nie można tak znowu przesadzać. U mojego kuzyna był jakiś tam super zespół , znany i ceniony wśród młodych par , więc żadnych discopolówek , tzw "ambitna" muzyka - no i trochę drętwo wyszło.

Gość gość
WZIĄĆ A NIE WZIĄŚĆ!!!!

Gość gość
specjalnie odkopałaś wątek sprzed prawie 10lat, żeby popisać się znajomością zasad j. polskiego?