Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolie2

ile kosztuje operacja powiekszenia ust i czy sa komplikacje?

Polecane posty

Gość ASKA1233
miał ktos z was?d

to zalerzy czym powiekszane? średnio cena waha się między 500-1.70 zł ja mam zamiar powiekszyc stałym preparatem ok 1.500 1 ml [powiększenie na stałe]

Gość joli2
a co to jest stały preparat??

stały preparat- usta masz powiększane na całe życie. preparat na okreslony czas jest na 2-5 lat, a potem się wchłania i masz normalne usta.

Gość asasas
paula 900 dowiadywałas sie jak ta operacja stalym preparatem przebiega massz jakis link? wstrzykuja ci cos? czy jak? jak długo sa blizny?

tak naprawdę jest to taki \"mały\" zabieg kosm. nie trzeba do tego narkozy, preparat się wstrzykuje w usta, dr. musi go \"rozsmarować\". usta ma się bardzo opuchnięte przez kilka dni i są siniaki do okoła ust, ale to jest kilka dni.

Gość ERER
I A JAKIE jest RYZYKO?POWIKŁAN?

Gość Marika...
O ja tez sie od jakiegos czasu zastanawiam nad tym slyszalam ze 1.700 to koszt 1 ml jednego wstrzykniecia o duzo taki powieksza, ja takze bym chciala na stale....

Gość usta-
Powiekszanie ust wypelniaczem nie jest zadna operacja.Operacyjne powiekszanie ust to np .korium i kosztuje duzo wiecej niz wypelniacz.

Powiększanie ust kwasem hialuronowym to zazwyczaj koszt ok 300-700 złoty, w zależności od rodzaju wypełniacza i ilości potrzebnej do zadowalającego efektu.

W salonie D&M Beauty SIsters w Szczecinie dowiesz się wszystkiego na ten temat

https://dmbeautysisters.wixsite.com/powiekszanie-ust

Gość AlicjaKrenglewska

Dokładnie, ja również polecam powiększanie ust przy wykorzystaniu kwasu hialuronowego. Z mojego doświadczenia bardzo polecam Restylane Kysse. Miałam tym kwasem powiększane jakieś 8 miesięcy temu. Efekt bardzo ładnie się utrzymuje, usta są dobrze nawilżone i nie ma efektu dziubka

Gość taftka88

Operacja ust ? nie wiem , ale nie zdecydowałabym sie, bo po prostu zwyczajnie bym się bała. Z mojej strony tak jak Alicja polecam powiększanie kwasem hialuronowymi tutaj oczywiście jest to preparat Restylane, który  jest w 100% bezpieczny 😉 Ma rejestracje FDA 😉