Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Phenylethylamine

Laser czyni cuda!!! Dobry lekarz czyni cuda!!!

Polecane posty

Od zawsze miałam problem z cerą. Co jakiś czas na mojej twarzy pojawiają się ropne wykwity, które nie chcą tak łatwo zniknąć. Leczenie dermatologiczne pomagało tylko na chwilę - niestety. Teraz poznałam nową, świetną p. Doktor, która potraktowała moje zmiany skórne światłem lasera. Jest niesamowita zmiana! Wszystko pięknie sie goi. Dzisiaj jadę do Niej ponownie. Będzie mnie naświetlać, a poza tym zaleci odpowiednie leczenie farmaceutyczne. Kilka dni temu zrobiła ze mną wywiad i uznała, że to hormony tak bardzo rozrabiają. To się nazywa profesjonalizm! Nigdy wcześniej nikt nie potraktował mnie tak poważnie.

Gość też mi coś
To nei jest profesjonalizm tylko normalka! KAżdy lekarz powinien sie tak zachować.

Gość ALA66
Daj namiary do tej Pani Doktor bo ja mam powazne problemy z naczynkami na twarzy moze mi pomoze. Dzieki!

to chyba to samo co ja mam zamiar robić jakaś biostymulacja. A ile to kosztuje?? Ech mało jest teraz ldobrych lekarzy...

a ile trzeba takich naświetleń?? I czy lekarz najpierw CI nakłada coś na te zmiany i Ty musisz czekać z 1.5 h?? DOlnyśląsk.. A gdzie dokładniej??

Gość a czy to dr dermatolog
czy inny? Nie jestem ze slaska - mozesz poradzic jak szukac kogos takiego? W spoldzielni? Jaka branza? A mozesz napisac jak sie dokladnie i fachowo nazywa to, co ci robi?Ile masz lat i jak dawno sie z tym meczysz? czy stpsowalas przedtem kuracje hormoinalna?

Gość uuuuupupupup

Gość upupupup upupu upupu