Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZEKAM SOBIE

POLEĆCIE DOBRY KREM REGENERUJĄCY NA NOC DLA 20STOLATKI

Polecane posty

Gość CZEKAM SOBIE

Gość soraja71
moze soraya kuracja dotelniajaca? ja mam zamiar sobie kupic chociaz nie wiem czy bedzie dobry dla mnie bo mam 17 lat :P

Gość Cosmetics shop
1. Soraya dotleniająca dla 17 latki może być, jak najbardziej 2. a od siebie polecam Nivea Visage krem regenerujący na noc, fajna konsystencja na tą porę roku, gdy na mrozie skóra dość wysycha

Gość wwo
hmm a czy ta kuracja dotleniajaca nie jest czasami przeciwzmarszczkowa????

Gość Cosmetics shop
Nie, przeciwzmarsczkowa jest kuracja przeciwstarzeniowa na pudełku pisze wprawdzie że przeciwdziała oznakom starzenia, ale to nie oznacza że na jakieś składniki przeciwzmarszczkowe czy ujędrniające. Każdy krem powinien przeciwdziałać starzeniu się skóry, powodowanemu wolnymi rodnikami znajdującymi się w naszym otoczeniu. Przeciwdziałanie to nie działanie na efekty starzenia się skóry. Kuracja dotleniająca to seria dla każdej cery która potrzebuje dotlenienia z różnych powodów np. przemęczenia, braku słońca itp.

Gość wwo
dziekuje za odpowiedz:))

Gość CZEKAM SOBIE
DZIEWCZYNY A JAK CENOWO?

Gość abra
Mama mojej koleżanki ma 51 lat.Gdybyście ją zobaczyły nie uwierzylybyście w to.Dałybyście jej najwyżej 30 lat.Jak idą razem wyglądają jak siostry.A przecież za czasów jej młodości nie było tak wyrafinowanych kosmetyków jakimi my dziś dysponujemy.Napewno jest to sprawa genetyczna,ale od kąd pamiętam zawsze piła dużo kawy.Ostatnio gdzieś przeczytałam,że ten kto pił w młodości dużo kawy(ale nie palił papierosów) dużo wolniej się starzeje.Ostatnie badania wykazały,że kawa zawiera duże ilości substancji(tu padały naukowe nazwy) w wolnym tłumaczeniu konserwujących.

Gość Cosmetics shop
Po pierwsze nastąpiła ogromna chemizacja życia i industralizacja. my w tej chwili jesteśmy narażone na wiele czynników które powodują przedwczesne starzenie naszej skóry np.zanieczyszczenie środowiska, duża ilość konserwantów w pożywieniiu, powiększająca siuę dziura ozonowa itp. Nadmierne picie kawy nie jest z pewnością przyczyną pięknego wyglądu tej pani, bo kawa to używka, w dodatku moczopędna i dlatego wypłukuje z naszego organizmu bardzo dużo potrzebnych pierwiastków. Trudno jednoznacznie wytłumaczyć dlaczego pani X mająca lat 50 wygląda tak, a pani Y mająca lat 45 wygląda gorzej. To wpływ wielu czynników również genetycznych.

Gość yy
Zależy jeszcze jaką skórę masz 20-latko. Suchą, tłusta...? Ja mam włąśnie suchą i bardzo chwalę sobie krem regenerujący extra tłusty Lirene, kosztuje ok 10 zł. Najwazniejsze ze nie zapych porów, ładnie koi i regeneruje skórę, rano mam cerę jak niemowlak-mięciutką i jednolitą.

Gość CZEKAM SOBIE
mam cere tłustą

dziewczyno przecież ty masz dopiero 20 lat i już używasz kremów...to jak będzie ona wyglądała za 10 lat, będziesz potrzebować pzeszczepu twarzy:P

Gość normalnie mnie załamałas
jaca napisała: dziewczyno przecież ty masz dopiero 20 lat i już używasz kremów...to jak będzie ona wyglądała za 10 lat, będziesz potrzebować pzeszczepu twarzy Boze drogi nie wiedzialam czy mam sie smiac czy płakac- gdzie ty zyjesz ze nie wiesz ze uzywanie kremu to podstawa, ze skora nieochroniona szybciej sie starzeje itp. itd. jenyy az mi sie nie chce tego pisac, ale wiem ze mam racje, bo mam ukonczone szkolenia kosmetyczne i ktos kto pisze takie bzdury poprostu mnie wykancza :O:O:O

Gość zawirowanie bez konca
Podstawowe pytania to jaka cere posiada pytająca i co chce uzyskać, chyba, ze chodziło o wywołanie zamętu, 17 latka i krem regenerujący?. Mnie to nie dziwi bo po np. leczeniu tradziku skóra potrzebuje kuracji odbudowujące, podobnie jest tez po leczeniu alergii skórnej, mnie wiec ten temat nie bulwersuje, chciałąbym tylko wiecej szczegółow.

Gość poduszkaa
Nie wiedziałam, że na glico -A można jeszcze czyms smarować, nie mam juz ulotki do kremu, jestes pewna, że tak można?