Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkaa

Czy mając 25 lat znajdę sobie jeszcze kogoś?

Polecane posty

Gość miśkaa

a rozstałam sie po 5 latach z moją wielką miłością...i obawiam się że nawet na randki już nie umiem się umawiać :(

myślę ze już nic dobrego cie w zyciu nie spotka,przykro mi.Tylko do lat 25 mozna sobie ułożyć zycie.

Gość no body
Ja w wieku 26 lat zaczęłam sie spotykać z moim pierwszym w życiu "poważnym" facetem :P Nie bój nic, oczywiście, że sobie znajdziesz :) Jest pełno wolnych facetów w tym wieku :)

Gość ...Ala
Mysle ze na pewno jeszcze zycie Ci sie ulozy. pozdrowionka

Gość miśkaa
Hmm...ciekawa stopka kasyjerka. Chodzi mi raczej o to że w tym wieku dookoła albo wszyscy zajęci, żonaci albo niechętni stałym związkom. A ja czuję się co gorsza...staro :(

Gość 4535335455555
ja mam 24 lata i nie mam laski tylko dlatego, bo skupiam się teraz na studiach i pracy. i co tu owijać w bawełne: nie mam kasy.

Gość misia kasia kąfacela
To takie polskie......Też jak mieszkałam w Polsce , to w wieku 25 lat sięczułam jak stara panna , która już nie ma szans na związek , bo wszyscy faceci albo pozajmowani , albo tacy , że nijak do związku się nie nadają. A teraz jestem w Niemczech , pełno tu 30-letnich singli , bo nikt się nie wiąże jak jakis głupek zaraz po studiach. I mam faceta , i dobrze mi sięukłada wszystko. Kurwa drażni mnie to , że w Polsce udane życie to tylko takie z facetem i ta presja udziela się niesparowanym

Gość miśkaa
A gdzie szukać? Bo na imprezach pełno małolatek ;), w pracy nie ma szans, a znajmomi sparowani....

Gość deniu
jasne ze tak

Gość juro
glowa do gory przeciez masz dopiero 25 lat a w zyciu nic nie dzieje sie bez powodu jak masz kogos miec to bedziesz mialaa

Gość samotnaaa
Mi za miesiąc stuknie 26 lat. Nie mam faceta i coraz bardziej mnie to załamuje. Wszyscy są juz pozajmowani, a ci ktorzy nie są to są jacys NIE TACY... teraz zbliżają sie świeta i Sylwester, a ja nie mam z kim nawet go planować. Jestem po staudiach, nawet fajną prace, niedawno kupiłam mieszkanko. Wiele koleżanek mi tego zazdrości... ale co z tego? Jestem SAMA

Mam podobnie... też jestem sama, nigdy w życiu nie kochałam z wzajemnością, w pracy same baby, wszystkie mają facetów i w kółko o nich trajkoczą.

Gość dupersztain
najwazniejsze jestr zebys sie depilowala wazne jest tez zebys dbala o swoj odbyt :)

Gość miśkaa
No właśnie...jest ciężko. Mam nadzieję że za jakiś czas uda mi się dojść do siebie. Nie jestem jeszcze do końca pewnaswej decyzji ale...właśnie zobaczyłam spadającą gwiazdę więc będzie dobrze na 100% ;) Buziaki dla wszystkich poszukujących

Gość ikonka
musisz myslec pozytywnie i nie zalamywac sie trzeb awierzyc poniewaz WiaraCzyni Cuda

Gość blondunia
Słuchaj glowa do gory masz dopiero 25 lat mozze tak ma byc ze teraz jestes sama no Bog tak chce a to wszystko co otrzymujemy to jest od niego.Także musisz sie modlic iwierzyc ze sie uda

Gość *Reni*
Ja tez mam tyle lat, nie spotykam sie z nikim i mam to juz gdzies, zajmuje sie soba :).

Gość 25latek
w Polsce nastała moda na macho manów, kto jest sam ten jest conajmniej dziwny słyszę takie opinie wśród przyjaciół/znajomych, mam to w d...., nie będę się wiązał na siłę pod presją społeczeństwa