Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee

pomocy! pociągają mnie kobiety będące w dużym stopniu moim przeciwieństwem

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeee

tak dużo się mówi o wzajemnym dopasowaniu, wspólnych zainteresowaniach, klejeniu się rozmowy itp. ale ja mam to wszystko gdzieś. bardzo dużo czasu myślę teraz o kobiecie z którą wiem, że raczej nie mógłbym zamieszkać, a jednocześnie wydaje mi się, że moglibyśmy stworzyć bardzo namiętny luźny związek. zaznaczam, że nie jest to typowo męskie marzenie o seksie bez odpowiedzialności. bardzo bym chciał żeby było inaczej ale po prostu nie mogę sobie wyobrazić nas razem mieszkających, spędzania czasu z jej znajomymi itp. jestem pewien, że ona też myśli o mnie, że jesteśmy zupełnie inni, a jednocześnie mam cień nadzieji na to, że mimo wszystko mogę ją pociągać. tylko paraliżuje mnie ten strach: co będzie jak będziemy parą, boje się, że może się do mnie zrazić. czy jakaś kobieta będąc na jej miejscu dałaby mi szansę?

Ja jestem zdania, że ludzie dobierają się w pary na zasadzie podobieństw. W pewnych sprawach oczywiście. Ale spróbuj może Ci się uda. Namiętnośc wygasa po jakiś 2 latach i co dalej? Myślałeś o tym?

Gość zakochaaanawnim
byłam w podobnej sytuacji - nie dałam mu szansy i nie żałuje.Teraz jestem z kims kto stanowi ze tak powiem "moje meski odbicie" - te same zainteresowania, spojrzenie na zycie, wspolni znajomi - nie wyobrazam sobie zwiazku bez tych cech :)

a co was tak różni ? może to tylko pozory? w związku o to chodzi,żeby ludzie różni potrafili pójść na kompromis.

Gość juz to widzialemna oczy
Zobaczymy jak dlugo zakochanawnim. Dusza towarzystwa bedzie dusza towarzystwa do konca zycia a ty bedziesz matka wychowujaca jego dzieci i siedzaca sama w domu.

Gość zakochaaanawnim
do juz to widzialemna oczy: wiesz nie rozumiem cie - skoro wg ciebie związek z osoba, z ktora rozumiesz sie bez slow nie ma szans to jaki ma??? pozatym kto powiedzial ze on jest dusza towarzystwa ??? napisalam tylko ze mamy wspolnych znajomych

nie bez kozery mowi sie, ze przeciwienstwa sie przyciagaja. :) ale taki prawdziwy, trwaly zwiazek tworzy sie z kims, kto ma chociaz podobne zainteresowania czy podobnie mysli. ale tobie chodzi bardziej o namietny romans a do tego wystarczy kobieta, ktora po prostu bedzie cie pociagac. a ze jest twoim przeciwienstwem, no coz.. nieznane dziala jak magnez.