Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kps

Pęknięta prezerwatywa

Polecane posty

Gość kps

Problem w temacie. Dziś w nocy to się stało. Dziewczyna ma dziś 4 dzień okresu-podobno to dni niepłodne....ale może wiecie na ile jest to pewne. Słyszałem o tych tabletach, które można wziąść 48 godzin po. Możecie mi powiedzieć jak się nazywają , ile kosztują i czy mają jakieś działanie uboczne. Czy poradnie ginekologiczne są czynne w soboty. Będę bardzo wdzięczny za informacje!

Gość daj spokoj czlowieku
nie bedzie w ciazy jak ma 4 dzien okresu-nie panikuj:O tabletki nazywaja sie postinor kosztuje ponad 60 zlotych-jak kazde tabletki maja skutki ubocze ale takie pytania to do lekarza a nie na forum

Gość kps
ok widzę że są pokrewne tematy i ich szukam, ale najbardziej interesuje mnie czy rzeczywiście w czasie okresu są dni niepłodne i jak to jest pewne? bardzo proszę o odpowiedź!

Gość kps
dziękuję za odpowiedź! na panikę to ja właśnie sobie teraz nie mogę pozwolić i cholera wertuję książkę telefoniczną i szukam jakiś telefonów alarmowych ale nie mogę znaleźć żadnego odpowiedniego

Gość dddddddddddddd
wyluzuj w 4 dniu okresu sa dni nieplodne!!!daj sobie spokoj z postinorem bo to bez sensu w tej fazie cyklu!!!

Gość asialondyn
dzis nam rowniez peknela prezerwatywa jestem w 4dobie okresu plus rozpoczelam nowe opakowanie tabletek po7dniowej przerwie czy jest mozliwosc zajscia w ciaze????

Gość asialondyn
halloo jest tu ktos.....moze glupie pytanie ale zlowiek sie boi

no nie powiedziałabym, że w 4 dniu miesiączki są zawsze dni nie płodne. Zależy to od cyklów jakie ma Twoja dziewczyna. No ale podczas miesiączki jest środowisko kwasne a plemniki potrzebują środowiska zasadowego do przeżycia. No ale nie jedna kobieta jest co wpadła kochając się podczas miesiączki ale wrzuć na luz zdarza się to raz na jakiś czas a poza tym pęknięta guma a normalny wytrysk to jednak jest różnica :)

Gość asialondyn
a co sadzisz o moim problemie jem reularnie tabletki...tylko teraz mialam przerwe na owulacje 7dniowa...???

Gość asialondyn
dzis rozpoczelam nowy listek

Ja tabletki będę zazywac dopiero od września także nie wiem. Ale z tego co pamiętam to dużo razy na forum przewinęło się stwierdzenie, że tabletki zabezpieczają Cię także podczas 7dniowej przerwy. No chyba że miałaś biegunkę, wymioty, brałaś antybiotyki albo piłaś coś z dziurawca to musisz się dodatkowo zabezpieczyć.

Gość asialondyn
nic takiego....tabletki jem juz 5lat ale nigdy nie pekla nam gumka mam nadzieje ze wszystko bedzie ok dzieki

"Jeżeli przestrzega się powyższych zasad kobieta zabezpieczona jest przed ciążą już od momentu zażycia pierwszej tabletki. Skuteczne zabezpieczenie dotyczy również 7-dniowej przerwy pomiędzy opakowaniami. Pomimo, iż nie przyjmuje się w tym okresie tabletek, również w tym czasie zabezpieczenie jest skuteczne"

Gość pechowyanioł
jak pech to pech:/ 13 w piątek w czasie stosunku pękła nam prezerwatywa, dodam iż do wytrysku nie doszło a według moich obliczen były to moje dni niepłodne. 14 powinnam dostać okres a tu ani widu ani słychu, pojawił sie jedynie biały dość gęstawy śluz. JAkie są szanse że jestem w ciąży Z góry dziękuję za odp:)