Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagomedka

dagomed9

Polecane posty

Gość dagomedka

Stosowalyscie dziewczyny na powiekszenie piersi?? Sa efekty?Po odstwieniu piersi wracaja do swoich poprzednich rozmiarów czy tez nie??

Gość cx65
no chyba jest topik na ten temat....

Gość dagomedka
Nie ma...

Gość niuńka niuń
u mnie efektow nie ma, stosuje ponad miesiac

Gość dagomedka
Ojeje.....Czyli nie działa.Moze zalezy od organizmu?A trzeba wierzyc ze działa jak sie stosuje te srodki homeopatyczne?

Gość 70 DD
A czy są jakieś tabletki na zmniejszenie piersi?

Gość calineczka78
Tak,odchudź sie grubasko!!!

Gość ale ten dagomed9
to jest dla kobiet przed menopazua!!!!!!!!!!! wiec jak moga po tym cycki rosnac:(

Gość ale ten dagomed9
W przypadku okresu menopauzy i klimakterium można spróbować zastosować dwa polskie kompleksy homeopatyczne Caulophyllum Dagomed 8 i Cimicifuga Dagomed 9. Caulophyllum wskazane jest dla kobiet przed menopauzą to znaczy wtedy, kiedy występują jeszcze krwawienia. Lek ukierunkowany jest w głównej mierze na zespół napięcia przedmiesiączkowego, który charakteryzuje się nadmierną nadpobudliwością. Towarzyszy temu najczęściej obrzmienie piersi z uczuciem napięcia. Mogą występować także bóle brzucha, parcie na mocz i stolec oraz bóle głowy z napadami migreny. Miesiączki są na ogół dosyć obfite i towarzyszą im silne bóle w podbrzuszu. Kobieta w tym okresie czuje się zmęczona, ma kłopoty z koncentracją uwagi, popada w stany depresyjne. Miesiączki mogą być nieregularne, często przyspieszone lub zanikające i powracające po jakimś czasie. Towarzyszyć mogą także nudności oraz luźne stolce. Objawy te mogą być podobne do zatrucia pokarmowego. Kompleks Caulophyllum składa się z Apis D6, Caulophyllum D6, Conium D4, Ignatia D6, Pulsatilla D6. Jeżeli od ostatniej miesiączki minął co najmniej rok możemy mówić, że kobieta weszła w okres klimakterium. Lekiem, który możemy wtedy zastosować jest Cimicifuga. Okres klimakterium charakteryzuje się zaburzeniami wegetatywnymi i organicznymi. Zaburzenia wegetatywne jakie wówczas występują to przede wszystkim tak zwane uderzenia gorąca, poty, osłabienia, omdlenia, dreszcze, utrudniona koncentracja, bezsenność, duszność, drżenie kończyn, zaburzenia sercowo-naczyniowe takie jak gwałtowne bicie serca, zawroty głowy, chwiejne ciśnienie. Towarzyszą temu również zaburzenia nerwicowe takie jak nadpobudliwość, niepokój, zły nastrój. Pojawiać się także mogą nieregularne, skąpe miesiączki z ciemna krwią, bólami i parciem podobnym do bóli porodowych. Nasilić się mogą także bóle stawów i krzyża ponieważ okres ten sprzyja rozwojowi osteoporozy. Innymi często pojawiającymi się dolegliwościami są bóle głowy, bolesność pochwy, świąd skóry i częstomocz. W skład leku Cimicifuga, który polecamy przy zaburzeniach kobiecych po menopauzie ma następujące składniki: Cimicifuga D6, Belladonna D6, Cocculus D6, Sepia D6, Sabina D6.

Gość otoż jest taki topik
i na tym topiku piszą osoby którym to pomogło,ale oczywiscie nie chce sie ruszyc dupy i przeczytac.

Gość 70 DD
-> Calineczka78 Chyba sama jesteś grubaską. Ja JESTEM SZCZUPŁA (170cm/53kg), a mimo to mam duże piersi. Czy są jakieś tabletki na zmniejszenie biustu?

Gość nodi19
no to głupie było wyzywać dziewczyne od grubasek,wielkosc biustu przeciez nie zawsze zalezy od tuszy! DD możesz napisać czy jesz dużo mlecznych produktów?

Gość TERESKA 1
Do dagomedki : dobrze , że założyłaś ten topik , bo jest to konkretny temat i środek , a na tym wielkim topiku jest już taki śmietnik , że trudno cokolwiek znaleźć .

Gość 70 DD
Mam różnorodną dietę. Staram sięjeść wszystkiego po trochu. Produkty mleczne też.

Gość KingaD_3510
Korzystaliście z leku co się nazywa Cimicifuga Dagomed 9 menopauza? No bo szukałam danych dotyczących tego preparatu i nie wiem co myśleć. Może możecie cokolwiek opowiedzieć mi o tym produkcie? Warto go kupować, próbowaliście jakichś zamienników? Tu jest trochę recencji o Cimicifuga Dagomed 9 menopauza: http://www.listalekow.pl/cimicifuga-dagomed-9-menopauza/ - uważacie, że warto się tym zasugerować? Nie w smak mi się rozczarować i wydać bezsensownie kaskę, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.