Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożcie bo mam cykora

Kto z was miał resekcje korzenia zebą?

Polecane posty

Strasznie sie tego boje, a czeka mnie to, bo zrobila mi sie cysta nad korzeniem ...prosze o odpowiedz, czy to boli, jak sie wyglada po zabiegu, czy mozna chodzic na uczelnie

Nie ma się czego bać :) Wiadomo, że do przyjemności to nie należy ale spokojnie da się wytrzymać.Zabieg przeprowadzany jest w znieczuleniu więc boleć nie powinno :) Po zabiegu może ale nie musi wystąpić reakcja okolicznych tkanek miękkich - obrzmienie etc. A to czy pójdziesz potem na zajęcia w dużej mierze będzie zależało od Ciebie ;) Głowa do góry :) Pozdrawiam.

przeczytalaś to po wpisaniu w google, czy rzeczywiscie to mialas? Wole opinię kogoś, kto rzeczywiscie to miał

Hmm...akurat nie musiałam wpisywać w google- przez 5 lat studiów problem wystarczająco zgłębiłam ;) Padło pytanie co dzieje się po zabiegu więc z praktyki chyba coś na ten temat jednak wiem mimo,że faktycznie sama resekcji nie miałam. Dlatego odpisałam na Twój post. Nie rozumiem wiec skąd ten sarkazm :( Ale ok., już się nie odzywam.

Gość mała czrna
chciałabym dowiedzieć się ile kosztuje resekcja korzenia i jak ten zabieg przebiega.niech ktoś napisze-pliss

Gość mała czrna
niech ktoś odpisze jeśli miał robioną resekcję bo okropnie się boję, a nie wiem czy są ku temu powody