Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość munika

suche rece...jaki krem???

Polecane posty

Gość munika

czy 4pory roku wisniowy do rąk jest dobry??? zeby dobrze nawilazał bo mroz strasznie mnie wysuszył.. a ten 4pory roku o zapachu wisniowym slicznie pachnie ale czyy dobrze nawilaza???

Gość myślę że najlepszy będzie
krem do suchych rąk ;)

Gość garnier sucha skóra
czerwony

Gość kobbietttkaaa
Ja polecam glicerynowy krem...na zime musi być krem bardzo tłusty :) Wlecie moze byc poprostu nawilżający. Krótko mówiąc jak najbardziej tłusty , niech sie łapki kleją, przynajmiej skóra bedzie zdrowa i chroniona warstwą:)

Gość Kacha...
najlepsza na świecie jest maść lub krem z witaminą A. Są tanie a efek murowany. Polecam to także do stóp - nakłada sie grubą wartwę na to skarpetki i rano stópkl są gładziteńkie....

Gość tirka
ja polecam NEUTROGENE - formula norweska THE BEST !!

Cale zycie nie moglam dobrac kremu do rak,przetestowalam wszystkie i nie bylo rezultatu.,skora miedzy palcami caly czas byla sucha.W tym roku kupilam krem kolastyny,ochronny,seria zimowa,w takiej niebieskiej tubce,koszt ok.5 zl-rewelacja.Polecam.

Gość ja0002
Ja używam krem z Glicei cytrynowy jest tani i bardzo skuteczny też miałam suche ręce.

Gość karalkaa
melonowy 4 pory roku jest tez sliczny..nawilaza tez dobrze...wiec moze i ten wisniowy jest ok

Gość kachaaaa
polecam glicerynowy z AVON albo z Garniera- czerwone opakowanie do skory bardzo suchej wlasnie koncze opakowanie i zamierzam kupic nastepne

Gość kachaaaa
polecam glicerynowy z AVON albo z Garniera- czerwone opakowanie do skory bardzo suchej wlasnie koncze opakowanie i zamierzam kupic nastepne

Gość koza co stoi u woza
a ja polecam krem do rąk w różowym opakowianinu ORIFLAME, sun & silk czy coś takiego, jasnoróżowa tubka, z jedwabiem chyba, codownie pachnie i rączki sa po nim ekstra miękkie

Gość koza co stoi u woza
sory chyba soft & silk , zapomnialam nazwy bo mialam go dawno temu ale sobie ceniłam

Gość danu_taa
polecam znakomity krem do rąk z masłem Shea firmy L'Occitane - na pewno pomoże, dodatkowo wtym roku w dniach 20-26 maja marka L'occitane organizuje event w galerii mokotów podczas którego, każdy kto zapisze się w sklepie L'Occitane do Prowansalskiego Klubu Piękna - otrzyma taki krem!wtedy rónież możecie podotykać i powąchać ich kosmetyki - więcej informacji znajdziecie na stronie http://balonemdoprowansji.pl/

Gość gość
stosuję regularnie w pracy krem do rąk Eveline, kosztuje niewiele i znajdziesz go w każdym sklepie. Mi bardzo pomaga na wysuszone i zrogowaciałe skorki przy paznokciach, ktore były moim odwiecznym problemem...

Gość Sucha9797
Do suchych rą - krem z olejem z wiesiołka GAL. Ja używam i działa. Widać różnicę :)

Gość gość
Do suchych rąk najlepsza jest witamina E. Można stosować w maści lub po prostu moczyć dłonie w ciepłym oleju rzepakowym, który jest w tę witaminę bardzo bogaty.

Gość Kaja1122
Krem z nagietkiem od Gala, sprawdzilam, spisal sie!

Gość gość
SRALA spamerko! :/