Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaab

tusz Loreal

Polecane posty

Gość monikaaaab

czy ktoras z Was uzywala tuszu tej firmy.. nie pamietam jak sie dokladnie nazywal, lecz wiem ze byl w takim czerwonym opakowaniu w cenie ok 20 zł? bylam na "damskiej torebce" lecz nie zauwazylam tego tuszu.. bylyscie z niego zadowolone? czy mam poszukac innego ?

Witam, jestem dystrybutorem firmy A.T.W. polecam tusz do rzęs który spełnia marzenia każdej kobiety pogrubia,wydłuża i podkręca rzęsy. Zawarty w tuszu wosk pszczeli i olej rycynowy otacza każdą rzęsę gwarantując doskonały efekt pielęgnacyjny. Specjalnie dobrana szczoteczka pozwala gładko i szybko rozprowadzić tusz od nasady aż po same końce rzęs, precyzyjnie pogrubiając i wydłużając każdą rzęsę z osobna. Cena 21,90zł Polecam. Kontakt ze mną: 0660 357 895 zamówienia na e-maila: a45b@op.pl Kosmetyki przesyłam Pocztą w paczce priorytetowej. Zapraszam do zakupów Pozdrawiam

Gość nie no zaraz się zerzygam
na tego dystrybutora i obleję go ciepłym moczem.........

tego o ktorym mowisz nie kojarze ale urzywalam wielu tuszy znanych firm (Max Factor, Bourjouis) ale jednym z lepszych jest tusz Longitude Loreala. uzywalam tez Architekta ale zawiodlam sie...

Polecam ten tusz on jest na bazie naturalnych składników , podstawą jest mód. Proszę sie przekonać. Moje klientki nie żałują zakupu. Pzdrawiam