Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenka

co zrobić aby pończochy się nie zsuwały?

Polecane posty

Gość jenka

jak wyżej,proszę o pomoc ,bo zaraz wychodzę.:)

Gość jenka
no właśnie samonośne ,cholerka ,mam wrażenie,że niedługo będę je miała w kolanach:)

Gość jenka
no i muszę wyjść ,zobaczymy jak będzie...:)

niektore samonosne (co jest dziwne) maja zaczepy na pas:) wiec mozna je w ten sposob nosic. ja najbardziel lubie te zwykle ponczochy + pas:) ale to kwestia wygody i upodobań:)

Gość a nie zimno Ci w nich w tyłek
???

Gość jenka
i wynik był taki ,że zsunęła mi się z jednej nogi ,dobrze ,że miałam długie spodnie i kozaki.a po dojściu na miejsce poprawiłam ją sobie i pózniej było ok.po prostu musiałam ją żle załorzyć ,jakoś krzywo lub mi się skręciła w trakcie zakładania.

To zalezy od grubości nóg, widocznie tak jak ja masz chude. Mnie też się zsuwały i ... przestałam je kupować. Do tego zapinanego pasa jakoś nie mogłam się przełamać.

Gość thom 30
Kobiety kochane! Pończoszki samonośne lubią się zsuwać, zwłaszcza po kilkakrotnym uzyciu i niestety nie zalezy to do szerokości uda. Myśłę, że dużo zależy od jakości ich wykonia oraz dobrania odpowiedniego rozmiaru. Ale mimo to zjawisko zsuwania się jest powszechne i niestety chyba nie jest możliwe do całkowitego wyeliminowania. Pewniejszym roziwązaniem jest założyć pończoszki do paska wtedy raczej nie spadną. Po za tym kobieta w pończoszkach do paska wygląda bardziej seksy, niż w samonośnych, a i te do paska są nieco tańsze. Niestety mają jedną wadę - nie można ich zakładać pod obcisłe i pzylegające sukienki, poniewaz często klamerki odznaczają się na sukience i wtedy widac, że kobieta ma na sobie pończochy do paska. Pozdrawiam wszysktkie kobiety, które noszą pończoszki, a nie rajstopy.