Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulik

a wlasnie...moj kochany ma 4 rodzenstwa...

Polecane posty

Gość kasiulik

ï troche sie boje pakowac w tak duza rodzinke;)))

Gość to idz do zakonu
i nie pierdol takich farmazonów:O

Gość Lola Lu
natychmiast go kurwa rzuć :o

Gość co ma piernik do wiatraka
??? z nim sie wiazesz czy z jego rodzina???

Gość kasiulik
no oczywiscie , ze z nim, ale wiesz...jak juz sie na kogos decydujesz to bierzesz sobie na glowe nie tylko jego, ale tez cala jego rodzine, to chyba normalne...

Gość co ma piernik do wiatraka
no ale to chyba nie pownno decydowac o tym czy sie z kims zwiazesz czy nie...

a co z tego ze ma duza rodzine? to chyba dobrze, że wie co to rodzina... lepiej,zeby nie mial zadnej ? moim zdaniem to dziala tylko na jego korzysc... co za roznica zreszta, jakby nie mial zadnej to tez nie problem....

Gość kasiulik
no tak..tylko on jak juz teraz mowi o dzieciach, czasami niby zartem, to mowi o calej gromadce...a ja ...no nie bardzo;) rodzice oboje jedynacy a ja mam brata mlodszego i mysle, ze taki uklad 2+2 JEST OK.sTAD TE OBAWY...

Gość mala ksiezniczka
moj facet ma 5 letnia siostre... zdaje sobie sprawe, ze kiedys przyjdzie taki czas, ze bede sie musiala nia zaopiekowac!!! jak narazie to ona jest najwazniejsza osoba w domu mojego chlopaka... taka mala ksiezniczka!!!

to rzeczywiście farmazony. poczytaj inne topiki, na których kobiety mają problem bo ich facet to jedynak. moim zdaniem wcale go nie kochasz, bo jeśli byłabyś w stanie z niego zrezygnować tylko dlatego, żeby nie pakować się w dużą rodzinę, to jest w Tobie więcej egoizmu i wyrachowanbia niż uczuć. osoby, które pochodzą z rodzin wielodzietnych przynajmniej potrafią żyć w społeczności, częsciej muszą opiekować się rodzeństwem, pomagać w domu - sprzątania np. nie tylko po sobie, ale i po innych, szybciej przejmują obowiązki dorosłych, są nauczone dzielić się i dostawać mniej niż inni, są nauczone radzenia sobie w sytuacjach konfliktowych, itp itp. Kiedy patrzę na rodzeństwo gdzie dzieci jest tylko 2, widzę, że są często w konflikcie, jakby konkurowali ze sobą o wszystko, chyba, że różnica wieku jest barsdzo duża.