Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hayleen

Podczas stosunku on ze mnie po prostu wypada

Polecane posty

Gość Hayleen

Słuchajcie, mam a raczej mamy z moim chłopakiem wielki problem. Chodzi o jego kłopoty ze wzwodem. Bardzo szybko się podnieca, szybko ma erekcję. Tylko, ze ta erakcja nie jest na tyle silna by mógł we mnie bezproblemowo wejsc. Ma duże trudnosci by wprowadzic do mojej pochwy członka, wydaje mi sie, ze jest za miękki, no bo gdyby byl bardzo twardy to przeciez by normalnie wszedl prawda;( Jesli juz mu się uda zaglębic to po kilku ruchach znowu wypada i znowu probuje itd. Boże, ja jestem juz przerazona, co ja mam robic, plakać mi się chce ;( Tak strasznie go kocham...jak ja mam mu pomoc. Specjalnie usilowalam probowac w róznych pozycjach by bylo mu latwiej... Pocieszam się tym, ze czasem nam wychodzi, to nie jest tak, ze ciągle jest źle...CZasem wchodzi naprawdę glęboko i kochamy się bez problemu.Czym to moze byćs powodowane? Dodam, ze on ma 22 lata i wczesniejsze doświadczenie, jestem jego siódmą partnerką. Szczerze mówiac to nie wiem czy z nimi tez tak mu się dzialo. A moze to moja wina, moze to ze mną jest coś nie tak...Moze niewystarczająco go podniecam...;( Hmm, a moze chodzi o to, ze bardzo rzadko się widujemy. On mieszka 500km ode mnie i przyjeżdza do mnie raz na miesiac. Moze malo bogate życie erotyczne i dluga abstynencja powodują takie problemy? Proszę Was bardzo pomożcie mi, co mamy zrobić, jak zaradzic...

Gość Hayleen
Boże, cos mi się schrzanilo i moj topik wylądowal nie tu gdzie trzeba, przepraszam wszystkich namocniej :(

Gość nodi19
nic sie nie stało i nie przejmuj sie,nie sądze,żeby to była twoja wina....

Gość jak Ty jesteś jego
siódmą partnerką skesualna to ja jestem chiński mandaryn a może nieboraczek dotychczas uprawiał tylko petting z poprzednimi partnerkami?