Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokręconaaaaaaaa

Nienawidzę kręconych włosów!!!!!!!

Polecane posty

Gość pokręconaaaaaaaa

których nieszczęśliwą posiadaczką jestem. Wyglądam w nich paskudnie...sa okropne fuj... marze o prostych...

....hmmm.... ja też mam kręcone .... przez pewien czas też ich nie lubiałam... denerwowały mnie kolejne próby zrobienia z nimi czegoś... a teraz podobaja mi się... ba... uważam że sa naprawdę fajne...

zawsze możesz spróbować wyprostować je choć na chwilę prostownicą.... efekt miły choć trzeba uważać na wilgoć :)

Gość pokręconaaaaaaaa
zazdroszczę tej akceptacji... Jeśli chodzi o moje włosy to ona naprawde są ładne i mają ładną linię skrętu, tylko problem w tym, że mi jest w nich kompletnie nie do twarzy. Jak wyprostowałam sobie kiedys włosy, to nikt mnie nie poznał a wyglądałm przecudnie (nie tylko moim zdaniem ) no a moje włosy kręcone tymczasem sprawiają ze na powrot staje sie kopciuszkiem... ;)

hmmm... mnie po wyprostowaniu równiez nikt nie poznał... i też wszyscy mówili że super wyglądam... i tak prostowałam sie i prostowałam i prostowałam... aż któregoś wieczoru przed imprezą nie zdążyłam sie wyprostować... chyba zatęskniłam za lokami bo od tamtego wieczoru rzuciłam w kąt prostownicę i jetem sobie taka pokręcona.... ...te loki to część nas.... warto je polubić.... ...są wyjatkowe.... :)

Gość pokręconaaaaaaaa
jeszcze raz powotrze ze zazdroszcze twojego podejscia do niech:)\ no ja chyba sie do nich poki co nie przekonam, nawet skłonna juz byłam chemicznie je wyprostowac, ale odstrasza mnie jednak fakt, ze zniszczyłąbym je doszczetnie i wtedy dopiero miałabym problem jakiej długosci masz włosy??

przed ramiona... raczej krótkie... może spróbuj pójśc do dobrego fryzjera... dobre wycieniowanie to połowa sukcesu... kiedy włosy kręcone są źle przycięte to głowa jest kwadratowa i wyglada sie koszmarnie.... ;)

Gość pokręconaaaaaaaa
no to ja mam troche za ramiona (jak sa skrecone) a jak proste to do połowy pleców a włosy sa jak najbardziej wycieniowane specjalnie, żeby mi sie dobrze układały.. i tak nie byłam zadowolona ;) a skad jestes, to moze mozesz polecic mi dobrego fryzjera? moze z wawy?

niestety... katowice........ ale myslę że w wrszawie nie brakuje fryzjerów- specjalistów od kręconych włosów... jest mnóstwo super kosmetyków do tego zeby robić z nimi cuda i nie niszczyć ich przy okazji... poeksperymentuj (sama wiesz najlepiej w czym dobrze sie czujesz) a może wyjdzie coś co Ci się spodoba... :)