Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge znaleźć

brak przerwy na okres

Polecane posty

Gość nie moge znaleźć

no wiec sytuacja wygląda tak ze okres wypada mi w samego sylwestra:| tuz po sylwestrze mam też wyjazd z moim chlopakiem, i zastaniwam sie nad nierobieniem przerwy w braniu tabetek, czy to bedzie mialo jakieś niepozadane skutki??? na przyklad rozreguluje mi sie okres:| bo juz i takie rzeczy słyszalam, myslalam ze jak tak zrobie to nic sie nie stanie tylko poprostu dostane okres o nastepnym opakowaniu. tabletki biore od 9 miesiecy.

Możesz tak zrobić, jak chcesz, czyli nie robić tej siedmiodniowej przerwy tylko od razu zacząć brać następne opakowanie. Nie będzie to miało żadnych niepożądanych skutków, tylko następną przerwę już zrób, bo to byłoby za dużo. To jest właśnie wielka zaleta brania pigułek - nie dostaniesz okresu w nieodpowiednim momencie, sama o ty decydujesz.

Gość onaaaa......
Mozna tak robić. Musisz sie jednak liczyć z tym ze wystapią plamienia i mozesz sie czuć obrzmiała jak podczas okresu

Gość Julies
ja osttanio nie robilam przerwy i czulam sie calkiem dobrze, plamien nie mialam a chyba wlasnie o to najbardziej sie balam.Ale minelo dobrze, po 2 opakowaniu normalnie dostalam okresik.bez obaw mozesz nie robic przerwy!