Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfk

do chudzieńkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pfk

pomóżcie mi ulozyc diete pogrubiającą!!!!Ba ja na prawde nie wiem co mam jesc i ile... jestem zalamana... chcialabym przytyć z 5-7 kg najlepiej w miesiąc... dajcie jakaś przykladowa diete pogrubiającą...prosze!!!!!!!!!!!!! waże 43 kilo przy wzroście 168 normalnie wazylam 47-48 ale ostatnio mialam duze stresow maze o tym żeby ważyc gdzies z 50 kg ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość miniaturka
ja mam ten sam problem jakiś stres i totalny spadek wagi i dotego ciężko mi przytyć już nie mówiąc o piersiach których mam brak jedyne co możemy zrobić to regularnie sie odżywiać i znaleźć złoty środek na apetyt wtedy stres nic nie zaszkodzi

Gość gigiouzio
a nie ma jakis srodkow na apetyt???

Gość pfk
ale co jesc i ile? tak mniej wiecej ...

Gość magdaaaaaaaaaa
mi by nawet nie wiem co nie pomoglo, mam 164cm i 45 kg, chciałabym tak przytyc do 50. jem jak najeta, praktycznie co tylko sie da i przytyc nie potrafie.

Gość może zamiast diety
pogrubiającej wystarczą leki uspokajające ;)

Gość tez chuda
wiem co czujesz bo ja tez mam problem z przytyciem, a jak mam stresy to nie dosc ze chudne to jeszcze mam mdlosci i wogole juz jesc nie moge :( mam 165 wzrostu i waze ok 48 kg, jestem raczej drobnej budowy wiec nie wygladam tak strasznie ale nogi mam b chude no i oczywiscie biust jak dwa pryszcze :( i strasznie sterczy mi obojczyk, ale co smieszne mam nawet fajne posladki wiec nie rozumiem ehh :P zauwazylam ze udalo mi sie kiedys przytyc jak robilam sobie duzo salatek warzywnych i obficie podlewalam je oliwa z oliwek taka z pierwszego tloczenia-b lubie jej smak i dodawalam duzo przypraw typu bazylia oregano czosnek wogole to trzeba jesc czesto, nie za duzo ale tak zeby sie najesc, gorzej jak jest brak apetytu, tak jak u mnie moge zjesc sniadanie- np 2-3 kromki z serem i jakimis doatkami a potem przez nawet 8 godzin nic nie jesc!!! trzeba przyjmowac jakies preparaty pobudzajace apetyt, moze jakies naturalne enzymy roslinne lub ziola pojdz do sklepu zielarskiego i spytaj sie o jakies ziola czy preparaty naturalne pobudzajace apetyt lub wspomagajace przybieranie na wadze, wiem ze sa takie na pewno tylko trzeba poszukac..oczywiscie jesli brak apetytu to twoj problem zakladam ze jestes zdrowa bo nic nie piszesz o dolegliwosciach, ale warto jest sie przebadac bo moze masz jakies zabirzenia przemiany materii albo hormonalne pozdrawiam i zycze powodzenia !!!

Gość upi
No i tutaj jest pies pogrzebany - jesz 2-3 kromki na śniadanie i dziwisz się, że jesteś chuda? przecież tyle je ptaszek albo dziewczyna na diecie, a nie normalny człowiek, a już na pewno nie ktoś kto chce przybrać trochę ciałka. Zacznijcie więcej jeść czyli 4-5 kanapek na śniadanie, obiad z dwóch dań i normalną kolację, a pomiędzy posiłkami jedzcie świeże i suszone owoce, jogurty itp.

Gość LeFay
Ja łatwo przytyłam jak jadłam codzienne porcje frytek,można tez przytyć pijać np. codziennie śmietane 30% jeden kubeczek ma 600 kcal i pączki.Jednak jest to pójscie na łatwizne i nie do końca zdrowe. Powinno sie jeść 3 główne posiłki o tych samych godz., i odpowiednio przygotowane, i coraz to zwiększać ich dawke. Obecnie waże 55kg,po tygodniu jedzenia frytek przytyłam ok3,4 kg ale niestety potem nie miałam apetytu przez tydzień i spadło mi 5kg:( Biore również kozieradke i po niej zwiększył sie brzuszek i tyłek co dało sie bardziej odczuć niż po frytkach.:)

Gość LeFay
aha i niby po piciu kaszy manny na mleku dużo słodzonej też sie przybiera na wadze,tylko pamiętajcie że w czasie dojrzewania ciało same stopniowo przybiera na wadze, jeżeli za bardzo mu pomożecie to potem bedzie ciężko wyjść z nadwagi.

Gość pfk
dzeki serdeczne..moze jeszcze ktos sie wypowie:/ bo ja juz nie wiem sama co robic :/ moze sprobuje tej kaszy manny ble

Gość ja tak uwazam
ja tez bardzo bym chciala przytyc...waze 44 kg na 160 cm kiedys jadlam duzo nabialu, codziennie mleko jajka sery w ciagu 2 tyg przytylam 2 kg ale pozniej schudlam 3 kg...wiec dieta poszla na marno:( teraz nie mam ochoty jesc bo ciagle sie stresuje...:( robie prawko i bardzo mnie ono meczy:( mam nadzieje ze na lato przytyje...ciagle tak powtarzam a moja waga od 2 lat stoi wmiejscu i co przytyje to pozniej schudne !!! moze jak bede w ciazy to w koncu przytyje!!!

Gość pfk
no ja przez prawko swlasnie chudlam ... i jeszcze schudne bo przede mna kolejne podejscie:/ chyba nici z tej pogrubiajacej diety

Gość ja tak uwazam
tez sie stresujesz prawkiem??? a ile razu juz zdawalas??? pozdrawiam:)