Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska fff

matka mojego narzeczonego chce kierowac jego kasa

Polecane posty

Gość aska fff

!kurcze moj chlopak harowal jak wol na ta kase a jego starsza uwaza ze jego zarobione pieniadze sa tez jej pieniedzmi,i ze ona ma w tej kwestii (co on sobie moze za te pieniadze kupic)duzo do powiedzenia!Razem jestesmy od kilku lat,traktujemy nasz zwiazek na tyle powaznie ze jestesmy zareczeni,wydalismy na siebie te pieniadze chociaz ja nalegalam na odlozenie ich na konto,a matka mojego faceta wyzwala mnie od najgorszych.......bo jej syn wydal troche grosza na mnie.

Gość aska ft
pod

Gość Solenizantka
musisz mu to jakos wklepac do glowy zeby sie nie dal manipulowac przez matke !bo jak juz go bedzie miala wokol palucha to nic nie pomoze.

Gość dobrusia
Ojej ciezka sprawa.Może rzeczywiscie trochę trzeba było odlozyć na jakiś cel np. wesele.Matka to robi napewno dla jego dobra.Ale ,ze Cię wyzwala to mi się nie podoba.Ale jej wybacz,może straciła panowanie nad sobą.Napewno stosunki się unormują.:D

Gość A po co on
wszystko jej paple jak papla. Swoją droga powinien umiec gospodarowac zarobionymi pieniedzmi. Wydac pieniadze kazdy głupek potrafi. w przyszlości tez tak bedzie robił? Współczuję :-D

Gość aska ft
on nie papla matce wszystkiego,podsluchala nasza rozmowe..

Gość dobrochna
A czy twoj narzeczony mieszka z rodzicami?? Czy doklada na życie matce.Czy utrzymuje sie sam? to są podstawowe pytania.Jezeli utrzymuje sie sam to mama moze jedynie miec glos doradczy.A jezeli doklada do jego utrzymania to ma prawo wymagać aby zarobione pieniądze szanował i oszczędzał.:D

Gość napisz cos
Autorko topiku napisz cos.Jak uklada CI sie z narzeczonym i z jego matką.:D