Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika23

nie jestem ładna

Polecane posty

Gość Schab bez kości
Powiedzcie mi, czym się mierzy atrakcyjność?? Ja dla niektórych jestem ładna, dla niektórych pasztetem. Czy to jest kwestia gustu?? Nie sądzę, bo Angelina Jolie podoba się wszystkim ludziom, a jak wiadomo ilu ludzi, tyle gustów... sama nie wiem...

Schabie bez kości, ja tak tylko do tej Angeliny Jolie. Ona nie podoba się wszystkim. Napewno jest ładna, ale mnie się wcale nie podoba i uważam ją za brzydką. I to jest własnie kwestia gustu.

Gość do a po co
---> dobrze tu czasem przeczytać jakąś inteligentną wypowiedź, bo czytając większość można zwątpić 🖐️ do schabu bez kości---> wg mnie większość polskich mężczyzn uwielbia schab bez kości :O więc nie wiem jaki jest problem, rzeczywiście.....nie znają się widać na mięsie, skoro biorą cię za pasztet :D 🖐️

Gość nika23
Dziekuje Wam za wypowiedzi nawet te złe. Dziekuje, że zainteresowałyście sie moim problemem. Macie troche racji w tym co piszecie. Ja chce być podziwiana ze względu na wygląd. To moze jest złe, jednak tak własnie jest. Ja nie jestem głupią dziewczyną, potrzebuje tylko troche zainteresowania. To tyle chyba. Wiem, moze i wydaje Wam się głupią cizią jak napisałyście ale wierzcie mi: nie jestem taka, tylko zależy mi na tym aby podobać sie innym. Moze to prez to, że w dziedzinstwie nie byłam doceniana przez równieśników? Ale dziekuje Wam za wypowiedzi.

Gość a po co
nika - zmarnujesz wartosciowe zycie tylko po to zeby nadrobic to co, Twoim zdaniem, ucieklo Ci w dziecinstwie. Marzysz zeby sie podobac, masz prawo do takich marzen tak jak inni maja prawo do marzen o lepszym samochodzie, bardziej wyrozumialym partnerze, wiekszej kasie, sprawnym ciele czy zdrowym dziecku. Tylko pomyśl chwilę - co Ci to tak naprawdę da? Dlaczego to mowie? Bo tam byłam. Myślałam tak jak Ty. Wydawało mi się że atrakcyjny wygląd da mi poczucie bezpieczeństwa, mnóstwo przyjaciół i to czego nie miałam w dzieciństwie i wczesnej młodości. Zaczniesz przyciągać szmaciarzy - nie mezczyzn, bo mimo atrakcyjnego wygladu w glebi duszy bedziesz wciaz tym nieladnym, zaniedbanym, wysmiewanym, samotnym i nieszczesliwym dzieckiem! Zmieniasz tylko opakowanie - a zawartosc pozostaje taka sama, kapujesz? Teraz juz wiem ale mam dwa razy wiecej lat niz Ty. Duzo doswiadczenia, czesto przykrego. Ale sie nie dalam. Jestem osoba znana ze swoich zdolnosci i doceniana. Tylko dlatego ze poznalam sama siebie, ze przestalam byc ta mala dziewczynka z kompleksami. Ze zaopiekowalam sie nia jak prawdziwy rodzic i przyjaciel. Uroda, wyglad... Mowilam Ci juz ze to mija. Czas wszystko weryfikuje - z wyjatkiem tego co jest w nas.

Gość Schab bez kości
Nie znają się na mięsie- dobre :P:P:P:P

Gość autorko topicu
wstap na topic: kobieto nie krytykuj sie!!!

Gość Fanka Angeliny
A mnie się podoba Angelina :)