Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i ja

Niezdejmowanie stanika na noc...

Polecane posty

Gość ja i ja

Od kilku miesięcy śpię w koszuli nocnej+stanik.Kiedyś tak nie robiłam, ale nie moge już patrzec na swoj biust bez stanika. Jest wtedy taki "nagi" :/ i czasem brodawki sie odznaczaja-to mnie klrepuje i obrzydza :( Też tak macie ???

Gość no i proostee
polecam psychiatre ...

ja znam panienke ktora ma 26 lat i cale zycie odkad pamietam spi w staniku czyli generalnie nosi go 24 h na dobe a pozatym kapie sie tylko w soboty (wiadomo w niedziele do kosciola) i w piatek jej wlosy sa tak tluste ze jak ja widze to zbiera mi sie na wymioty :P a co do tego spania w staniku - rzeczywiscie masz jakis problem o podlozu psychicznym tzn ze nie tolerujesz widoku swoich nagich piersi z tym ze ja na poczatek polecam jakiegos psychologa -psychiatra bedzie nastepny jesli nic nie pomoze :D

Gość Rany
to nie możliwe. Ja zdejmuje stanik po powrocie do domu i tylko jak gdzieś wychodze to zakładam .

Gość ja tez nie cierpie
nosic stanika! Zakladam tylko jak gdzies wychodze zeby nie byc taka plaska bo jak zdejme to biustu nie mam.. :)

Gość zuziaaaaa
ja np zgadzam sie z autorka temmtu poniewaz ma mduze piersi i mi jest niewygodnei ebz stanika w nocy spie w takim bawelnianym wygodnym chociaz niezawsze ... jak nie mam stanika to mnei piersi bola od ciezaru. autorka mowi ze ma problem poniewzz nie znosi widoku nagich swoich piersi... no z tym rzeczyiscie jest cos ne9 tak... ja musze go nosic bo poprostu neiwygodnie i dla zdrowia. duzy biust nie jest za fajny... ;/ ale ogolnie lubie moje piersi :) pozdrawiam :]

Gość to jakaś prowokacja
:-P

Gość do autorki -
a co na to twój partner ? O ile go masz... Ja kiedys jeden raz poszłam spac w staniku + podkoszulek bo jakoś tak mi się umyślało. I wyobraźcie sobie mój chłopak od razu zwrócił na to uwagę hehe Zaczął mi udzielać rad :D że kobieta powinna sypiać w samym podkoszulku i bez stanika bo skóra przecież musi oddychać. Zadziwił mnie. Udzielał mi rad jakby sam był kobietą i się znał na tych sprawach hehe

Gość a ja lubię
spać w staniku i zastanawiam się czy szkodzi to moim piersiom..? Jak myślicie? Po prostu nakupiłam sobie tak wygodne staniki, że skończyły się problemy z bolącym kręgosłupem i karkiem :) Mam spory biuścik i po prostu jest mi wygodniej. Myślicie, że to niezdrowe? [nie mówię oczywiście o staniku, w którym chodzę cały dzień]

Gość a ja lubię
nikt nie wie? ;(

Gość blablak
no własnie nie wiem. Też mnie to interesuje

Gość bez stanika
nie wyobrażam sobie spać w staniku. Mam mały biust i mogę sobie po domu latać bez stanika. Gdy wychodzę z domu to zakladam tylko ze względu na odznaczające się brodawki.

Gość ja i ja
Ciesze sie ze dyskusja sie rozwinela.... Troche zle napisalam - nie lubie nosic bluzek, swetrow,koszulek, czegokolwiek na gorna czesc ciala gdy nie mam pod spodem stanika. Te brodawki... i wogole niekomfortowe to jest dla mnie. Dodam,ze dosc pozno zaczelam nosic stanik,bo nie musialam, i nie moglam sie przyzwyczaic, a potem nagle zaczal rosnac i chyba jeszcze do konca nie pogodzilam sie ze jestem taka 100% kobeita. Planuje kupic chociaz taki sportowy topik na noc zeby juz nie spac w samym staniku,moze z czasem sie odzwyczaje psychicznie od niego na noc;) pzr

Gość a ja lubię
ja, pomimo, że jestem dość szczupłą osobą, mam D - bez stanika ani rusz. Może jednak ktoś wie coś na ten temat? Może osłabiam w ten sposób mięśnie..? Co o tym myślicie?

Gość zuzuzuzla
ponoć im dłużej się nosi stanik tym jest on mniej obwisły! Niektórzy noszą stanik żeby mieć ładne piersi , ci co nie noszą mają zwisające

Gość wify
Ja od kilku m-cy śpię w staniku... Takim bawełnianym- sportowym... Specjalnie kupionym do spania... Jestem w 8 m-cu ciąży i piersi urosły mi z 75C do 80E :O Poprostu nie dam rady spać bez biutonosza bo mi kręgosłup wysiada, a jak się położę na wznak to cycki uciekają pod pachy... Masakra... :O Już się nie mogę doczekać, aż wrócę do swojego porzedniego rozmiaru... :O

Gość a ja lubię
ja i ja - kilka pytań: - ile masz lat? [domyślam się, że nie dużo..?] - jaki rozmiar masz? Pomysł z obcisłym topikiem chyba jest niegłupi, ale może spłaszczać piersi.

Gość ja tak uwazam
tez mam maler piersi ale nie wyobrazam sobie spac z e stanikiem po po pierwsze niekorzystnie wplywa to na biust...gdy zamieszkam juz z chlopakiem to bede nawet w dzien chodzić bez niego..

ej nie rozumiem waszych argumentow dziewczyny z duzymi piersiami bo to ze taki ciezar moze oslabiac kregoslup to sie zgodze bo cos w tym na pewno jest ale jak moze on oslabiac wasz kregoslup podczas snu to juz kompletnie nie czaje przeciez jak spicie to nie latacie chyba 8 godzin z odslonietym biustem tylko lezycie wiec gdzie tu mowa o jakichs obciazeniach ?? ja stanik nosze bardzo rzadko praktycznie tylko jak gdzies wychodze a to tez nie zawsze :D chociaz nie mam problemu bo moje cycki sa tak male ze na kija mi stanik ? :D :D

Gość a ja lubię
Teoria - nie potrafię racjonalnie tego wytłumaczyć, przyjmijmy jako aksjomat, że po prostu jest mi wygodniej. Pytanie czy jednak nie powinno uwalniać się piersi częściej niż np. w trakcie kąpieli ;) Gdybym miała małe piersi też pewnie biegałabym bez niego. Tu nie chodzi o to czy nosić stanik w ogóle czy też nie, ale czy można w nim sypiać.

Gość ja i ja
Mam 20lat i rozmiar C, zreszta czy to wazne? I tak,nie lubie swojego C, wolalabym miec male B, takie ktore sie wszedzie zmiesci i we wszystkim dobrze wyglada... Do tego te rozstepy kore mam od szybkiego rosniecia biustu... Ale zmienie to,bo sie odchudzam (schudlam juz w biuscie 7cm).

no ja wlasnie sie z tym sypianiem nie zgadzam bo to ze dziewczyny z duzymi biustami musza nosic staniki to wiem i sie nie dziwie ale przeciez podczas snu powinnyscie dac piersiom troszke odpoczynku od tego ciaglego ucisku a nie wierze ze bez stanika jest wam az tak niewygodnie ze nie mozecie zasnac :D jak czlowiek jest zmeczony to zasypia mimo wszystko :D

Gość a ja lubię
"chyba jeszcze do konca nie pogodzilam sie ze jestem taka 100% kobeita." - stąd moje pytanie, myślałam, że jesteś nastolatką.

Gość przecież Ci dziewczyna
napisała, że jest jej po prostu wygodnie :O Czego się teoria czepiasz? Jakbyś miała większe piersi to byś wiedziała o co chodzi. Też jestem ciekawa co z tym spaniem w staniku, bo też mam D.

Gość a ja lubię
Mnie stanik nie uciska, to jasne chyba skoro lubię w nim spać. Poza tym dobry stanik nie uciska piersi, tylko je podtrzymuje

Gość a ja lubię
Mnie stanik nie uciska, to jasne chyba skoro lubię w nim spać. Poza tym dobry stanik nie uciska piersi, tylko je podtrzymuje

Gość ja też nie lubię chodzić
bez stanika, bo mimo że mam mały biust to mam skolioze i bóle kręgosłupa a jak się porządnie ścisnę jakimś solidnym stanikiem to kręgosłup o wiele rzadziej mnie boli.

Gość ja też nie lubię chodzić
sypiać w staniku też często mi się zdarza

nie lubie nosic stanika, spie oczywiscie bez!zreszta spanie w staniku wydaj mi sie troche hm.. niehigieniczne? piersi musza oddychac:D stanik zakladam z reguly jesli gdzies wychodze lub jesli sytuacja tego wymaga hehe;) pozdro