Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajeczka20

sex a uczucia??

Polecane posty

Gość bajeczka20

mam malitkie zmartwienie niech ktoś coś doradzi. Mężczyzna który mi sie podoba i od ktorego coś czuje chce sie ze mną soptykać tylko niezobowiązująco wyłącznie dla sexu. ja tak nie chce chce normalnego związku. czy jest jakis sposub by rozwinąć taką znajomości i czy jest sens poakować sie w coś takiego????

Ja bym radziła nie próbować...Mówię z własnego doświadczenia....Ja skonczyłam własnie taki związek. Żałuję w ogóle że go zaczęłam....Ale to nic...spróbowałam i sie przejechałam. Dobrze że sie opamiętałam. A zauważyłam że własnie teraz dookoła mnie jest paru wartościowych facetów :) Zrobisz jak chcesz ale nie warto....Pozdrawiam. 3maj sie cieplutko.

Jak chce się spotykać niezobowiązująco, dla sex-u to niech idzie do agencji towarzyskiej. Wybór ma duży. :-D

Gość bajeczka20
a skoniczyło sie na tym ze drążyłam mu dziure w brzychu czemu tak a nie inaczej ze jestem przeciez wartościowa dzieczyna itd. i okazało sie ze on ma zone i córke. wiec sytuacja sie sama wyjasniła i bardzo sie ciesze ze nie zabrnełam w to. bajeczka 20