Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ustach

Dlaczego wszystkie kobiety chcą powiększyć usta???

Polecane posty

Gość o ustach
no proszę, pełno topików o powiększaniu, ale jak zadałam zwykłe pytanie to żadna nie chce odpowiedzieć. Śmiało dziewczyny, przecież jesteście anonimowe!

Nie wiem skad to przekonanie ze \"wszystkie\".Ja np nigdy nie myslalam o powiekszaniu ust.Moze to tobie sie tak wydaje...

Gość o ustach
Ależ ty jestes dosłowna. No więc dobrze: Dlaczego TAK WIELE kobiet myśli o powiększeniu ust?

Gość Solenizantka
to jest chyba najobrzydlejsze co moze byc,bleee powiekszona dupa,cycki, do tego jeszcze usta ,jak napompowane i takie baby wygladaja gozej niz te co waza po 100 kg. i maja celulitis.

Gość Schab bez kości
Bo duże usta są seksowne, a kobiety chcą wyglądać seksownie. Mbie osobiście wary-obciągary się nie podobają , a to , że ktoś chce mieć wiadro w mordzie to nie moja wina :) Ja mam pełne usta, co nie znaczy, że wielkie. Chyba się wzięło od Angelinki Jolie ;P

Gość o ustach
Angelina jest piękna, ale jej usta... sorry.... ohydne!

Moze dlatego ze faceci lubia duze usta i nie chodzi tu o jakies olbrzymie ale takie miesiste,pelne.Kobiety po prostu chca sie podobac.

Gość Solenizantka
Natura jest natura,jak sie ma juz z natury takie usta to widac od razu roznice od tych napompowanych silikonowych ...no ale wiecie co ja tutaj tylko po to zeby swoje zdanie powiedziec wy robcie jak chchecie to wasze usta !

Gość Solenizantka
sorry za bledy :P

Gość iiiiiiiii_
nie wszyscy!!!!!!!!!!!! - JA nawet o tym nie pomyślałam !!!!!!!!

no ja mam zamiar zostac przy takich jakie mam, nie za male, nie za duze... wszystko w normie.A moda jest , tak jak i na inne glupie rzeczy ... w sumie smieszne jest to, ze kobiety z pierwszysch stron gazet,teledyskow, filmow to w wiekszosci panienki ,,sztuczne piersi+ sztuczne usta,sztuczna opalenizna i pazokcie, kolorowe szkla kontaktowe, liftingi ,doczepiane wlosiska+ farbowane , wytynkowane make - up`em \" Facetowi mojemu rowniez podobaja sie takie ,,akuratnie\" usteczka i naturalne kobitki, padla kiedys z jego ust teza ,, ze to co powiekszaja usta, odczuwaja komfort... bo nie czuja obtartych ust przy jednoczesnym obciaganiu kilku facetom \" --> silikon

Gość he he he
ja bym chciala zmniejszyc...

Gość do mySheczki
A te co nie maja powiększonych to co mają problemy z "obciąganiem kilku facetom" bo obcieraja sobie usta?, twój chłopak wie to z doświadczenia? Gratuluję chłopaka jest sie kim pochwalić.Jak łatwo niektórymi panienkami manipulować, żeby choć czytały swoje wypowiedzi i miały do tego dystans, a tak cóż żenada!!

Gość taaaaaaaa
I dlatego tej tezy muScheczka sobie nie powiększa, ona lubi kkomfort, buhahahaaaaaaa, i taka cała naturalna jest, bo jej misio tak lubi.

Gość nodi_19
ja mam duże i ciesze sie,bo uważam,że są seksowne.

Gość chcę mieć duże usta
To jest moje największe, niespełnione marzenie. Po prostu chciałabym mieć duże usta, absolutnie nie dlatego, że byłabym lepsza w obciąganiu, przy tym liczy się odpowiednia technika, a nie kształt ust. Moja koleżanka ma duże usta, delikatnie zaróżowione, nie nakłada żadnego błyszczyku, a usta i tak wyglądają jak te z katalogu. Chciałabym tylko nałożyć delikatny bezbarwny błyszczyk i móc świecić dużymi ustami, a tak muszę ciągle kupować nowe perłowe pomadki, błyszczyki, kremy by usta choć troszkę nabrały na objętości. Wiem też, że duże usta pasowałyby mi do układu twarzy, do koloru włosów. Usta czasem mogą popsuć wszystko w twarzy, widziałam mnóstwo ładnych dziewczyn, które miały bardzo wąskie usta i przyznam szczerze, że to trochę psuło im całość. Mój niedościgniony ideał to usta Beyonce Knowles: http://www.skins.be/wallpaper/beyonce-knowles/17764/1024x768/

Gość Venuss
Ja mam duże, od zawsze maluję je na czerwono (jestem b.ciemną szatynką) i traktuję je jak mój znak firmowy. Zgadzam się, że ładne usta to super-wabik na mężczyzn. Wzruszam się jak mój mąż patrząc na naszą 3-letnią córeczkę mówi: "ona ma piekne usta jak mama!" - przemiły dla mnie komplement.

Gość moniaaa
kurcze,nigdy sie nad tym nie zastanwiałam,zawsze chcialam,chcę miec jedrne ,zgrabne ciało,ale usta...hm lece do lustra przyjzec sie im. ......sa ok!nie musze ich powiekszac,ufff

jak wszystkie? mnie się moje duże, pełne i namiętne b. podobają :P

Gość lallka
ja bym s etez zwiekszyla bo mam strasznie waskie i nie podobaja mi sie takie poza tym s amocno nieproporcjonalne do mojej pyzowatej okraglej twarzy....... jakbym GORNA WARGE MIALA WIEKSZA TO BY BYLO GIT..ALE TAK...SZKODA Z ETO TAKIE DROGIE:/ poza tymjak ktos chce to jego sprawa i nie powinjo sie jego wyboru oceniac ani krytykowac bo nie wiemy co nim motywuje..jak ktos am komplexy to co...moze sie ich przeciez pzobyc..pelna demokracja:P

Gość Kajuniek
JA CHCĘ POWIĘKSZYĆ, GDZIE I ZA ILE W WARSZAWIE??? Proszę, pomóżcie!!!

Gość angelina joli
a angelina jolie to juz przesadzila z tym silikonem w ustach fuj wyglada a kiedys nawet ladna byla

Gość onkart
co ty pieprzysz widzialam jej zdjecia z dziecinstwa, takie same wargulasy miala

Gość =======
przez ten topik ztwierdzilam ze mam za male usta

Gość Kajuniek
No gdzie można??? Nikt nie wie?