Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa biedronka

Usowanie naczynek laserm.

Polecane posty

Bardzo Prosze niech ktos napisze jak to jest z tym usuwaniem naczynek laserem?!! Chce zrobic ten zabieg ale najpierw chcialabym sie dowiedziec cokolwiek od tych ktorzy ten zabieg robili. PROSZE

gdzie sa wszyscy? nikt nie moze mi doradzic czegos?? :(((

Gość a co chcesz konkretnie wiedzie

Chcialabym wiedziec jakie sa efekty czy boli i czy drogie sa takie zabiegi. Boje sie zdecydowac boje sie ze strace sporo pieniedzy jak sie domyslam na to i nic mi to nie pomoze mam tych naczynek bardzo duzo na twarzy i szyji wyglama strasznie najchetniej nosilabym same golfy wstydze sie poprostu siebie !! Chce z tym cos zrobic i mysle o usunieciu naczynek laserem

Nie robilam, ale wiem ze zabieg jest bezpieczny jeśli sie go wykonuje w dobrym salonie gdzie jest stosowany nowoczesny laser. Usuwa sie je całkowicie - nie widać ich potem.Co do bólu - czuje się tylko lekkie szczypniecie w momencie wysyłania wiazki lasera w naczynko - da się przezyć :-). Polecam ogladanie magazynu \"Byc pięknym\" i \"Być Zdrowym\" na Polsat Zdrowie i Uroda..Tam często jest o zabiegach laserowych.

Gość Bolcia 888
Dziewczyny a nie wiecie ile czasu po takich zabiegach znow ma sie problemy z naczynkami? Czy moze wiecej juz nie pekaja? Tez jestem coraz bardziej na ten zabieg nastawiona wszystkie kremy nic nie sa warte! Moze i wzmocnia ale nigdy nie usuna na dobre popekanych naczynek

Gość wredna żona
A jakie sa ceny takich zabiegów?? Zapewne trzeba je powtarzac kilka razy? Napiszcie coś wiecej. Mnie tez to interesuje. Pozdrawiam

Ceny sa rozne z tego co wyczytalam w internecie jeden zabieg od 100-200 zlotych zalezy np od renomy salonu. Pisza tez ze zabieg ten trzeba powtirzyc pare razy w zaleznosci od tego jak duzo jest tych naczynek a jak malo to chyba raz wystarczy. Mi to chyba z 10 byloby potrzebne :(( Dlaczego temat usowania laserem jest tak malo popularny ze tak malo osob cos o tym wie. Niech sie odezwie ten kto robil sobie ten zabieg :(( Niech cos doradzi