mezata 0 Napisano Grudzień 5, 2005 Czytałam że tabletki ziołowe Castagnus regulują zaburzenia cyklu miesiączkowego.Czy ktoś ma na ten temat wiedzę albo stosował.Jak to działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yopi_kasiulka 0 Napisano Grudzień 6, 2005 no ja to brałam, nie wiem czy regulują cykl ale napewno pomagają w zespole napięcia przedmiesiączkowego ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezata 0 Napisano Grudzień 6, 2005 Dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olala23 Napisano Grudzień 6, 2005 ja tez je bralam i pomogly mi w sensie takim ze mniej mnie bolalo , ale ostatnio zaczelam brac AGUFEM z tym samym składnikiem i mam plamienia miedzy okresami wiec trudno powiedziec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yop_kasiulka Napisano Grudzień 6, 2005 agufem tesh teraz mam i przyjmuje w 7-dniowej przerwie miedzytabletkowej :) moze troche zmniejsza objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezata 0 Napisano Grudzień 10, 2005 Może jeszcze ktoś coś doda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach