Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fannta

Gdy serce kłóci się z rozumem...

Polecane posty

Jest wspaniały: czuły, troskliwy, kochający, przyjacielski, wesoły, nieegoistyczny, mądry, inteligentny, zabawny, wesoły, dający poczucie bezpieczeństwa, ale... No właśnie - zawsze gdy jest pięknie musi być jakies ale. Jest 3 cm niższy. Mnie to by nie przeszkadzało, ale kiedyś z tego powodu dałam mu do zrozumienia, że nic z tego nie będzie. Myślę, że dorosłam, mineły bowiem 2 lata i teraz tego żałuję, bo czuję do niego to co on czuł i chyba nadal czuje do mnie. Problem w tym, że ludzie się dziwnie na nas gapią, gdy idziemy ulicą:( Cóż począć? Przecież miłość zwycięża wszystko... tylko Ci ludzie, którzy nie potrafią zrozumieć, że można kogoś niższego kochać, kochać na całego... Przeciez nie jego wina, że jest te cholerne 3 cm niższy!!:(:(

Gość mroowa
nie truj dupy dzidzia :o

Mroowo - Nie mów do mnie dzidzia, bo nią nie jestem, a jak coś Ci nie pasuje to lepiej się nie wypowiadaj bo proptypytujesz w zbyt płytkim basenie intelektualnym, w którym kolidujesz z moimi poglądami, a twoje wulgarne zachowanie jest dla mnie moralna obrazę i świadczy o tym, iż jesteś intelektualnym zerem...

Gość Ewrybody
rzuć tego kurdupla bo cię zdradza

Gość mroowa
zdradza, zdradza i jeszcze wsóród znajomych nazywa cie żyrafą

Gość Ewrybody
Zdradza tylko się maskuje Ale ty jako wierna suka zawsze będziesz mu słuzyć

Gość a daj spokój
Takie pary sa obrzydliwe fujjjjjj karły ogrodowe sa niewiernymi partnerami .

Gość CzArNa wAmPiRzYcA
weźcie Qrwa jej nie trujcie, zacytuję Ci coś"MIŁOŚCI NIE LICZY SIĘ W CENTYMETRACH" i jak chodzisz w butach na obcasach to ubieraj niskie bez obcasow na sportowo:) a ludzie niech się gapią może zazdroszczą Ci tej miłósci a 3 cm to nie taka tragedia znam osobiście taka pare gdzie dziewczyna jst wyższa o 15 cm i im to nie przeszkadza nie pozwól aby przez cholrne nic warte 3 cm stracić taką wspaniale zapowiadającą sie miłośc :) ;) powodzonka:*****

Gość mroowa
aha - napisałaś dwa razy "wesoły", nie przesadzaj

Gość Do Fannta
Nie zartuj.....3 cm nizszy...to co ?. Zalezy ci bardziej na opinii innych, czy na swoim szczesciu. Olej te 3 cm i tych dla ktorych te 3 cm sa wazne..... Super chlopak, jak piszesz. Ktoras ci go wreszcie sprzatnie spod nosa dziewczyno i bedzie szczesliwa...a ty z 2-metrowym bedziesz sie meczyc...;)

Gość a daj spokój
Niscy zawsze zdradzaja ONI CHCA SIE W TEN SPOSÓB DOWARTOSCIOWAC!!! ze niby tacy atrakcyjni:) z kurdupla zawsze wyjdzie kurdupel

Gość CzArNa wAmPiRzYcA
będzie dobrze a tymi kretynkami z góry się nie przejmuj zazdroszczą Ci tej miłości same pewnie są niskie i bez gości;) nie przejmuj się dbaj o ta miłośc i on Cię na 100% nie zdradza czekał na Ciebie tzn że naprawdę bardzo Cię kocha bo gdyby nie odpuścil by sobie prawda? i jak nikogo nie miał przez ten czas to też dowód że nie potrafił nikogo innego pokochac ;):)

weź mroowa czochraj bobra, bo o nim to i mogę ze 100 razy napisać, że jest wesoły, a do Ciebie to tylko te epitety pasują - wilka egoistyczna, zazdrosna i szowinistyczna świnia :) Pozdrawiam, miłej nocki ;)

Gość Do Fannta
A daj spokoj: Ale psycholog z ciebie. Zdradzaja ci, ktorzy chca zdradzac...:):) Wzrost nie ma nic do tego, inteligencja tez. Odpowiedzialnosc ma......

Gość CzArNa wAmPiRzYcA
będzie dobrze:*

Gość Do Fannta
Nie daj sie glupcom. Glupcow 80%, wiec to ciezka robota.;)

Gość mroowa
a teraz na poważnie - jesteś zwykłą głupią pipą, jesli nie rozumiesz, ze wzrost nie ma znaczenia i musisz założyć o tym topik pod megadebilnym i nadętym tytule "gdy serce kłóci się z rozumem" dno dzidzia, dno !

Gość CzArNa wAmPiRzYcA
i zobaczysz będziesz szczęśliwa jak nikt;)

Gość Tyz prowda

Gość nfgrdt
w dzisuejszych czasach jest wiele debilnych kobiey

Gość eennnnnnnnnnnnnn
jezeli jestes pewna, ze bedzie wam dobrze, to te 3 cm nie graja az takie roznicy osobiscie znam pare, ktozy pomimo roznego wzrostu wzieli slub zreszta ty nie musisz przy nim nosic obcasow, on moze zachodowac troche włoski do góry :)

Gość Tyz prowda
A mezczyzni to wspaniali, co ?

Gość nfgrdt
a ja i tak twierdze ,ze autorka jest debilką.

Tak tak Mroowa są ludzie i parapety :) Miłej nocki zazdrośniku:P

Gość Tyz prowda
Moze jest bardzo mloda...?

Gość nfgrdt
bo jesli wzrost jest przeszkodą to trzeba miec niezle zryta psyche.Rozumiem gdyby była od niego wyższa o głowe ,ale nie pare cm.

Gość a daj spokój
Niscy faceci sa obrzydliwi i chu. j :) ,ale milosc siada równo raz na kwiatek raz na gówno :) A Ty glupiutka jestes :classic_cool: I dzieci sa male po takim a fuj na starosc to juz wcale takiego nie widac ,krótkie nozki krotkie rączki :)