Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fannta

Gdy serce kłóci się z rozumem...

Polecane posty

Gość nfgrdt
kolejny debil

Gość Tyz prowda
Uczucia to chyba tam malo..tylko kalkulacja. A moze sie myle ;)

Gość nfgrdt
rozumiem mogło by przeszkadzac ,ze pali czy nie jest prawiczkiem ,ale takie cos?

Gość Tyz prowda
Z debilami jak z chwastami...niestety wiecej......:( Bo deszcz pada demkratycznie...i na jedno i na drugie. ;) I pieknie rosnie i jedno i drugie....I debilizmy, czyli glupota jest nieuleczalna...dlatego grozna...;)

Gość a daj spokój
W koncu trzeba dobrze kalkulowac gdzie inwestuje sie swoje geny TU CHODZI O PODTZRYMANIE GATUNKU powazna sprawa . Kafeteria jest najlepszym rozwiazanie !!!!!! Kafe rzadzi KAFE radzi Kafe nigdy CIE NIE ZDRADZI:)

Ciekawa jestem co wy byście zrobili, gdyby wam się to przydarzyło, że dziewczyna jest od was wyższa, na pewno mielibyście dylemat, bo nie chcieli byście przecież byc kurduplami, he? Wasza zazdrość nie ma podstaw, a zawiść jest właśnie powodem mych wahań, bo jak widać sa jeszcze takie osobniki, które nie potrafią tego zaakceptować i żyją według jakiegos chorego i starego stereotypu :0

Gość Tyz prowda
Wiesz co nfgrdt : Moja kolezanka ma meza o pol glowy nizszego...urok i czar...wszyscy go kochaja...a ona pilnuje...zawsze mowi: Musze swojego chlopa pilnowac, zeby nie podpie***li.;)

Gość nfgrdt
dziwne mam wrażenie ,ze ten temat założył jakiś nastolatek .Bo nie wierze ,ze przeciętna dziewczyna mogłabybyć tak głupia.A może ona nie jest przeciętna?

Gość weronka22
fannta - a teraz napisz to jeszcze raz, tym razem po polsku

Gość Tyz prowda
:D :D :D :D :D

Gość nfgrdt
Mi by nie przeszkadzałao gdyby była niewiele wyższa .Najwyżej 5 cm.Chodz kto wie podobno jak sie znajdzie te własciwa to nigdy nie wiadomo.Ale z kobietą o głowę wyższą czułbym sie juz nieswojo.

Gość Tyz prowda
Wniosek z tego panie i panowie oraz reszta...ze na randke w ciemno chodzimy z centymetrem :D

Gość a daj spokój
hehehh wiedzialam nfgrdt :) hehehehh ,ze jestes facetem NISKIM FACETEM . Ja to mam wyczucie :)

Nie jestem głupia, a wasze wypowiedzi (nie wszytkich oczywiście) utwierdzają mnie w przekonaniu, że to włąśnie społeczeństwo jest po części głupie, bo nie potrafi zaakceptować takiego związku. Mi to nie przeszkadza, ale sami przyznajcie, jak czulibyście się, gdyby się na was gapiono? Nie zwracamy na to uwagi, ale jest nam coraz bardziej przykro, gdy z ust człowieka padają takie komentarze jak wasze :(

Gość Tyz prowda
Chodzimy z centymetrem, bo nie wazne zalety ducha i charakteru...a wazne centymetry.....A jeden cm roznicy by wystarczyl, a 2 moze ?:) A moze to, ze jest troskliwy, przyjacielski kochajacy, wesoly nie jest egoista warte jest 3 cm....a moze tylko dwoch ? Przyjdzie zwariowac......:D:D

Do weroniki22 Chcę z nim być i będe z nim na przekór wszystkim , którym to nie pasuje:) Pozdrawiam:) miłej nocki:)

Gość Tyz prowda
Fannta: No, nareszcie gadasz po ludzku. Co cie obchodza glupcy ?

Gość nfgrdt
ja też myśle do daj spokój ,że jesteś facetem.Ciągle nie moge uwierzyć ,ze dziewczyny mogą byc tak głupie.Zawsze sądziełem ,ze są nawet mądrzejsze od facetów życiowo.

ty prowda masz rację, że najważniejsze są zalety ducha i charakteru, ale polskie społeczeństwo nie do końca to rozumie :P Przykłady widac powyżej :)

Gość Tyz prowda
Niektore sa, ale te niekoniecznie sie pojawialaja na takich tematach ;)

Gość Tyz prowda
Do Fanna: To nie znaczy ze masz sie poddac glupocie. Ale musisz zdawac sobie sprawe, ze nie poddajac sie jej, wybierasz szlachetna droge, ale ta droga wiedzie w gore a nie w dol, jak wybiera wiekszosc.;)

Gość a daj spokój
JA JESTEM DZIEWCZYNKA ,wysoka dziewczynka . I nie znosze niskich facetów!!!!!! Kompleksy ,kopmleksy i jeszcze raz kompleksy obsewuje kilku w fimie . A do tego to poczucie humoru :) takie płytkie ciagle cos nadrabiaja . Nijak sie to nie ma do załozycielki topiku ,ona sie chyba pogubila i tu szuka odpowiedzi :)

Gość żyrafa___
z Bogiem, tylko przypadkiem nie nadepnij na swojego faceta

Gość Jak wie ze 3 cm
to musiala go dokladnie zmierzyc!

Gość nfgrdt
ja nie mam kompleksów z powodu wzrostu.Chyba ,ze ty masz ,że jestes przerosnieta z lekka.I masz więcej niż 170

Gość a daj spokój
Nftdt To Ty teraz podajesz sie za żyrafe?:)

A daj spokój - właśnie się pogubiłam i szukam odpowiedzi, tutaj sa tylko podpowiedzi, odpowiedź daje mi serce ---> kochaj go i olewaj innych, którzy tego nie akceptują!

Gość nfgrdt
ty chyba jestes mlodą dziewczyną .Skoro inni mają wpływ na to kogo masz kochać.Mi tez kiedyś wybierano dziewczyny i ich wyśmiałem bo nie były w moim typie .A teraz jedna z tych dziewczyn nie daje mi spokoju.