Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaaaaa

powiedzieć mu juz teraz,ze jestem dziewica???

Polecane posty

Gość dziewicaaaaa

mam 19 lat i jestem dziewicą,no i własnie mam do was pytanie... czy mówiłyście odrazu chłopakowi wprost,ze nie mieliscie zadnego seksualnego partnera?? nie wiem co mam zrobic,powiedziec mu juz teraz ,tym bardziej,ze on miał juz kilka partnerek seksualnych on wie tylko,ze byłam przez rok z facetem starszym ode mnie o 5 lat i wydaje mi sie,ze on mysli ,ze spalam z nIm... nie wiem to jest dla mnie trudna sytuacja.. tym bardziej,ze on zaczyna sie dobierac a ja nie jestem na to gotowa....

Gość horyzontalny głupiec
pewnie dobrze myśli :P

Gość powiedz pewnie sie wzruszy
a moze zniechęci. Jak to drugie to go olejesz.

Gość ada lima
nie mow, samo wyjdzie :P albo w koncu cie zapyta...

to się ciesz ze jesteś dziewicą inne juz w twoim wieku miały stado fiutów w ....:D

ja mojemu nie powiedzialam a sam tez sie nie domyslil bo jak sie okazalo nie mialam blony :D gin stwierdzil ze od urodzenia i takie przypadki sie bardzo rzadko zdarzaja :D

Gość dziewicaaaaaa
no własnie bo to jest dziwna sytuacja... ja sie go zapytałam wprost czy uprawial sex...powiedział,ze tak...ale juz mnie o to nie zapytał... dla niego chyba to jest oczywiste,ze skoro chodzilam z chlopakiem przez tyle czasu,to musiało do czegos dojsć ...

Gość rany...
teoria, Ty to w ogóle rzadki przypadek jesteś :O

Gość Oj dziewczyno
co ty za bzdety wypisujesz, na łeb upadłas czy co/ Chodzisz z facetem i od razu go pytasz czy kochal się juz czy nie. Co to ciebie obchodzi, to nie twoja sprawa, jak chce tobie powie jak nie to nie. Czy to jest coś czym trzeba się chwalić. Tak samoty. Nie wiesz czy mu powiedziec czy jestes dziewica czy nie. Napisz sobie na czole jestem dziewicą głupia guło. Myslisz, że ty jestes jakims okazem, białym krukiem? Myslisz, że każdy z każdym idzie do łóżka? Naczytałaś sie głupawych topików i głupawych kolorowych pisemek i myslisz, że takie jest życie. Zastanów się co mówisz. Pomyśl. Myślenie nie boli

Gość etrewtsd
nie słuchaj wrednych 'koleżanek' których facet zostawił zaraz po rozdziweiczeniu. powiedz mu to zobaczysz że się ucieszy i będzie delikatniejszy i w ogóle lepiej na ciebie bedzie patrzyl. chyba że... niewiele dla niego znaczysz

Jak się do Ciebie zaczyna dobierać, to powiedz mu, jaka jest sytuacja. Wtedy zobaczysz (po jego reakcji, od razu, lub po pewnym czasie), że zależy mu na Tobie, czy tylko na Twoim ciele. I nie daj mu się. Ceń siebie!

Zrób mu np. teścik jednokrotnego wyboru na własny temat np. pyt.1 Ile mam lat? a) 18 b) 19 c) za mało pyt.2 Kim jestem? a) prezydentem RP b) dziewicą c) małym dinozaurem itd. w ten sposób chłopak powinien się dowiedzieć okrutnej prawdy w dyskretny sposób( o ile oczywiście odpowie poprawnie na pytanie) a dodatkowo wprowadzisz element wspólnej zabawy

Pewnie, ze mu powiedz: 1) bedzie sie cieszyl, ze to on jest tym pierwszym, 2) bedzie w stosunku do ciebie delikatniejszy, 3) bedzie czul sie taki doswiadczony przy tobie No i wogole mysle, ze kazdy facet bylby dumny, ze jego dziewczyna nie miala nikogo przed nim, no chyba, ze jest jakis dziwny :)

Gość darex
ludzie zamiast cieszyć się ze szczęścia znajdują sobie problemy których nie ma

Gość nataszka z poznania
ja mimo iz mam dopiero 17 lat jestem juz po a moj chlopak ma 22 lata .. on byl tym pierwszym a za soba tez mial pare stosunkow jestem z nim bardzo szczesliwa a on bardzo sie cieszyl ze nie mialam nikogo przed soba z kim spalam czul sie taki bardziej dosw itd.. wogle traktowac zaczol mnie inaczej .. bylo wszytko calkiem innaczej :) warto powiedziec bo potem mozesz sie rozczarowac ja ze swoim jestem jush 2 lata a wspolzylam z nim pol roku temu

Gość do nataszki z poznania
poł roku temu z nim wspolzylas i od tego czasu nic??

Gość nataszka z poznania
nie powiedzialam ze nic.. wspolzyjemy dalej razem :) jest naprawde milo:) na pocztaku starsznie sie balam .. ze mnie wykorzysta czy cos takiego ale sie mylilam to swietny facet :)

Gość fajowy chlopakkk
no pewnie powiedz mu a na pewno to deceni,wtedy przekonasz sie czy zależy mu na Tobie i waszej miłosci czy tylko sprawach cielesnych :-) zyczę wytrwałosci,zobaczysz przyszły facet lub mąż to doceni ... :-)

Gość Heki
Ja to miałam pecha. Mój pierwszy nie wierzył, że jest pierwszy.

Gość A jak dlugo ze sobą chodzicie

Gość dziewicaaaaa
witam was wszystkich. Dziekuje wam bardzo za odpowiedzi i porady.

Gość dziewicaaaaa
do oj dziewczyno>>>> tak zapytałam się go,bo mimo swojego młodego wieku ma juz dosc duze doswiadczenie,nie sprzeciwiał się aby mi nie powiedziec o tym,nie wykrecał sie wiec chciałam wiedzieć,fakt ten nie zmienił nic :-) wiem tylko,ze jest juz bardzo doświadczony :-) a ja nie :-( i pewnie bedzie cieżko,bo jestem dosć nieśmiałą osobą w sytuacjach intymnych :-( jesteśmy ze soba dopiero 3 miesiace wiec jeszcze mam y zcas :-)

ja też nią jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i wcale nie jestem zażenowana!!!!!!!!!!!!!!podrywa mnie pewien znajomy facet i pytał właśnie czy ja już?powiedział,że może mi dać tę rozkosz....co robić?

Gość urwac łeb
te... a ile sie z nim spotykasz- to pytanie jest najwazniejsze

kurcze czuje ze ty sie wstydzisz tego ze jestes dziwica?? a tak byc nie powinno- wierz mi ze w dzisiejszych czasach dziewictwo jest niespotykana cnota!!!!!! powiedz mu poprostu, ze chcesz to jeszcze odlozyc na pozniej!!! ja jestem starsza o kilka lat- i tez jeszcze nic z fecetem- i sie tego nie wstydze i nie ukrywam tego przed nimi; wiesz mu ze jak mu zalezy to bedzie potrafil zrozumiec ze nie chcesz! choc oczywiscie nie oznacza to, ze nie bedzie probowal! oczywiscie ze bedzie-bo to jest facet!!!!

Gość Pięknyumysł1979
Nie rób tego, przenigdy niczego nie rób wbrew sobie, warto ale z mężem, czyli z tą osobą która zasłużyła na to... dziewictwo to niezaprzeczalny skarb każdej kobiety!!!!!

Gość LocciMY15
Cześć? Mam 16 Lat i mój chłopak sie pyta czy jestem dziewicą i co ja mam mu powiedzieć? Że jetem poptostu w twarz ... Ale ja mu tak nie powiem bo sie wstydze albo Niewiem?? ..........Pomóżcie Mi błagam ..... ..... Zwariuje......... Pozdrawim :*

Gość hr. Rozpór- Walicipski
istnieje taka witryna Virgin.com, czy jakos tak, dziewice mogą się tam logować, i przyjeżdża, nawet dość przystojny facet i profesjonalnie rozdziwicza taką wariatkę. Można na tym zarobić sporo kasy, tak że nawet na tym kawałki błony można trzepać kasiorkę, choć to jak zapałka, jednorazowe, buuuuuuuuuuuuuuuuuuu