Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfik152

niedojrzalosc chlopaka

Polecane posty

Gość elfik152

mam problem ma on 24 lata, a jest wrecz niedolezny nie zadzwoni do urzedu, bo nie wie co mowic, mama za niego dzwoni nie pracuje , bo po co .. studia wieczne z mama milion niekonczacych sie rozmow o niczym do mamusi na obiad.. nma kaawke 'do mnie mu sie nie chce, bo za daleko, za zimno lepiej u mamusi przy piecu aaa i co najwazniejsze on nie chce nigdy miec samochodu...bo to przeciez niepotrzebne po co robic prawo jazdy??? aaa i nie zaprosi mnie na kawe czy kino bo przeciez nuie pracuje...musze zrozumiec...ze nie ma, studiuje bezsensowne studia nie potzrebny kierunek zacofany czy ja przesadzaM ?? ale nie moge na niego liczyc pappa

Gość to po co ci on
jesli ci tyle w nim przeszkadza?

Gość Miao
JA znalam jednego takiego.TO taki typ.Jak sie z nim zwiarzesz to bedziesz ty musiala nosic SPODNIE w rodzinie.Bedziesz musiala cale zycie zastepowac mu mame i pracowac na niego.A daj sobie z nim spokòj,to dobra rada

Gość elfik152
jestem z nim prawie poltora roku i... ale my sie kochamy ma on wiele cech bardzo wartosciowych ale po prostu niankuje mu wciaz ale moze mnie wolno odrzucac milsoci z takiego powodu jest on mi poddany i ja dominuje w zwiazku w 100 % musze myslec za nas dwoje ale..on mnie kocha kocha swoja rodzine, co prawda czuje sie tam tak, ze nie chce ze mna zamieszkac, mozzze za pare lat.. ale on nawet nie mysli o pracy.. ale ...kocha mnie co jest wzaniejsze?? ratujcie!!

Gość elfik152
k.a.s.i.a. i jak toz nosisz tyle czsu?/ i w czym sie objawia jego niedojrzalosc?

Gość elfik152
jest to naprawde zle wychowanie matki, ktora nie nauczyla go zrobic herbaty, bo sie moze biedactwo jescze poleje;)) ja nad nim pracuje i widze rezultaty,ale wiesz.. ja sie boje ze nie wygram z mamusia i w malzenstwie on bedzie jezdzil do niej co 2 dni.. codzien nawet przeciez ona wychowywala go 23 lata, ja tylko rok tak tak milosc najwazniejsza:)) ale ile mozna..sie prosic zeby..pomyslal tez ze ja mam ciezko sama wszystko kombinowac:)) i czasem nie chce mi sie tez tlumaczyc, co tam w urzedzie czy gdzies, on i tak nie zna takich spraw, bo w domu siedzie wciaz i nic nie wie, co sie zdieje na swiecie.. i czasme juz mis ie nmie cjhce od poczatku tlumaczyc on nie ma mnie gdzies, nawet chec sie pobrac za 2 lata a ghdybym nie naciskala chcialby sie pobrac za 7 lat takze roznica robi duzo dla mnie.. ale czy ja zniose to jego..niedolestwo podobaja mis ie ciagle faceci co prowadza samochod, dzwonia do urzedu, takie zwykle czynnosci u nich mi sie tak podobaja bo moj..to...nawet nie wyjdzie do swiata..bo mu moze krzywde zrobi brutalny swiat bezpieczniej u mamusi:)))

Gość elfik152
no to powiedz>? rzucic faceta czy nie? czy damy rade zyc z cieniem matki? jak sadzisz?

Gość matko co sie dzieje
jak mozna tak wychowac synow swoich???? dlaczego matki ktore synkow maja zawsze sa pierdolniet* na ich punkcie???? potem to takie ulomniaki,niezdolne do zycia.... dlaczego one tak synkow wychowuja,zamiast do roboty ich zaprzegac :P pozniej łażą po swiecie same cioty :O sieroty a takie matki to bym doslownie pierdolnel* ze az by klepki moze sie poprzestawialy :P

Gość matko co sie dzieje
k.a.s.i.a............a dlaczego matce nie podoba sie ten pomysl zamieszkania razem????? boi sie ze bedzie musial herbatke sam sobie robic???????? i niech mi to ktos wytlumaczy....matki wychowuja starych koni i jak sie chce wyniesc z domu to sa niezadowolone.....czy one sa jakies ułomne????

Gość matko co sie dzieje
wiesz co.....kiedys z chlopakiem zrobilismy zart jego matce.... siedziala z nami w pokoju i gadala normalnie w dobrym humorze......chlopak powiedzial jej ze kolezanka mojej mamy wyjezdza za granice i powiedziala ze my (ja i chlopak) mozemy zaopiekowac sie jej mieszkaniem, nie musimy placic jej za wynbajem tylko za to co zuzyjemy i wiesz co ona zrobila.......mina jej posmutniala i bez slowa wyszla z pokoju i poszla do kuchni.....przestala sie odzywac.... chlopak krzyknal jeszcze z pokoju ze kompa wezmie bo ona nie ma w domu, a jego matka dalej sie nie odzywala i bys zobaczyla jej humor....kurw* to sie w glowie nie miesci... powiedzialam mu zeby powiedzial jej ze to zart bo zaraz plakac bedzie i on jej jakos po chwili powiedzial ze to zart,a ona z tej kuchni przyszla do pokoju spowrotem i humor dobry jej powrocil,ale ja sie juz nie odzywalam bo zastanawialam sie nad jej zachowaniem.... czy ta kobieta normalna jest??? przezciez on ma 27 lat....:O jak wyszla z pokoju to powiedzialam mu ze mamisynkiem jest, to chlopak sie zaczal tlumaczyc i powiedzial ze ja bede musiala zamieszkac u niego w domu, bo mama nie chce zeby sie wyprowadzil, a ja mu tylko odpowiedzialam "nigdy w zyciu" przeciez ona dla mnie normalna nie jest.....boi sie ze umze z glodu??? az tak sie boi??

Gość matko co sie dzieje
przeciez ja nie chce za maz wychodzic juz, dziecka tez nie chce.....moze ona sie boi ze usidlac go chce.....nie wiem....

Gość JAK NIC JESTEŚ W CIĄŻY HAHAHA
POD ŚCIANĘ TAKIEGO, WSPÓŁCZUJĘ CI. MOJA SIOSTRA MIAŁA TO SAMO I SKOŃCZYŁO SIĘ ROZWODEM.

Gość matko co sie dzieje
no kiedys w ogole chlopak zrobil jeszcze jej zart,ale to dawniej bylo..... powiedzial swojej matce ze babcia bedzie, nie chce pisac jaka jej reakcja byla,bo az czlowiekowi przykro moze byc :O nie chce dziecka i nawet nie chcialam,kiedys tak ale jeszcze nie teraz... a jej reakcje sa takie ze ona nie chce aby on poszedl z domu albo ja jej sie nie podobam....nie wiem..... w ogole to mieszkamy w malym miescie,gdzie wszystko pomalu upada,ja teraz na dniach wypowiedzenie dostane.....najblizsze miasto duze to gdansk... i teraz wlasnie czuje ze musze wyprowadzic sie stad do gdanska bo tutaj perspektyw nie ma w ogole.....no i wiadomo chcialabym z nim. on ma prace ale za 600zł,tez wyplata marna,na nic odlozyc nie mozna.... a jego matka chce zeby on zostal w tej miescinie,bo niedlugo ma sie zmienic bezrobocie, beda bardziej doceniac itd. bo w tv cos pierdol*!!!! przeciez to jest chore!!!! ona mu mowi zeby poszukal sobie oferte pracy ale w naszym miescie.....chlopak jej powiedzial ze chyba na smieciaza,robotnika (bez obrazy oczywiscie tych zawodow) ale jezeli ma wyksztalcenie wyzsze to jednak czlowiek chce czegos "lepszego" on lubi jej takie zarty mowic, mi mowi ze to czy tamto chce,ale ja sie boje ze to tylko jego gadki,bo przeciez ile on ma lat i nic,cisza jego matka powiedziala mi kiedys ze nic na sile,jezeli pieniedzy nie ma to lepiej sie nie wyprowadzac,lepiej poczekac, to jej odpowiedzialam ze jak bedziemy czekac to do osranej smierci sie nie doczekamy :O taka prawda a ona kurw* wierzy w bajki.....jeeezu jak mnie niektore gadki jej wkurwiaj*

Gość elfik152
kasia jedna wielka roznica i Tobie zazdroszce Twoj sam powiedzial ze matka was wykonczy i chce uciec te 60 km a moj nie zauwaza nic mamusai jest najkochansza i naprawde idealna, nie moge zaczac tematu bo prawie placze ze na mamusia mowie jak Ty mu wytlumaczylas ze mamusia to nie wszytsko??

Gość elfik152
a wy ile jestescie razem?? i co/? gadki o slubie sa w ogole??

Gość elfik152
ale on uwaza ze jestem zazdrosna i ze rodzina jest najwazniejsza oj chyba mu nic nie przemowie.. boi sie on wszystkiego nie chce isc do pracy

A ja was dziewczyny nie rozumiem. Z uporem maniaka inwestujecie więcej i wiecej w zwiazek z nieudacznikiem, zamiast ta energie wykorzystać w lepszej sprawie

Tobie moze się udało, ale ile kobiet jednak płaci za taką miłość cenę, która w ostatcecznym rachunku okazuje się za wysoka

Gość elfik152
kasia ja Ci zzdroszce Twwoj chyba mnie niedolezny niz moj moj nie idzie do pracy bo wszytsko ma co p[otrzebuje czyli chleb i malso u mamy a mnie nie zaprosi do kina bo na to nie ma mam dosc i nie mam sil on cjhce ze man rodzine zalozyc ale za jaaaaaaakiss daleki czas., moze za 2 lata po moich blaganiach ale czy ja zniose?? on nie ma nic i sie nie stara nawet zeby mi oddac dlug... bo ja musze oczywiscie zrozumiec ze on chce studiowac jakis naprawde debilne kierunki mam go dosc.ale kocham ale sama milosc to za malo jak on nie rozumie ze raz na miesuiac by mogl mnie zaprosic na loda a nie taki niudacznik

Gość elfik152
a moze ja za duzo wymagam?/ nie znajde lepszego chlopaka bo on jest dobry, ma wartosci rodzinne...az za bardzo:)) p[o prostu mam z nim byc jak jest.. nie wolno szukac nie wiadomo jakigo idealu kazdy ma wady a ten jest mi wierny to najwazniejez czyli popadam w dwie skrajnosci! mam go dosc i nie dam z nim rady albo on..kocha mnie, duzo dla mnie rob, duuzo jak na swoje (i to jest najwazniejsze) mozliwosci,przeciez on sie boi moich rodzicow, wstydzi, ludzi zktorymi pracuje, mowie wam komedia, jak mzona sie tak bac zycia?? ratujcie!

Gość hyhyhy
to powiedz mu ze bys chciala swoj dlug,bo sa ci potrzebne pieniadze,ciekawe co powie....pewnie to ze nie pracuyje,ze masz go zrozumiec, to wtedy odpowiedz mu to idz do pracy.....a jak tlumaczy to ze nie chce isc do pracy???

elfik - ty naprawdę uważasz, że facet, który jak piszesz nie jest w stanie zaprosić cię na lody i za nie zapłacić, nie jest w stanie oddać ci pieniędzy, robi wszystko na co go stać? Jezeli takie rzeczy są powyzej jego możliwości to przepraszam - co jest?

Gość Stanisław
Idź spać jędzo

Gość elfik152
nie idzie do pracy, bo on ma wszytstko co potrzebuje do sczescia, on nie jest materialista, jak on sadzi, zeby zalazalo mu na samochodzie i w ogole pelno ciuchow a nie odda mi pieniadzy, bo nie ma a ja jestem taka niedobra ze go nie rozumiem aa czy robi dla mnie duzo robi!! bo on jakby mial wybierac rodzaj zwiazku, to pisalby co 2 dni, i spotykal sie ze mna co 3 dni i poslubil mnie za 10 lat! a tak spotyka sie prawie codzien, i chce sie pobrac za 2 lata!! mzoe.. ale nie mam o tym mowif, zeby nie nisczyc zwiazku aa i nie chce uptrawaic sexu, bo moze cos sie stanie, w ogole to on nie ma gdzie,..no ale jak ma miec, jak nei ammy nawet nic..zeby sami sie spotkac, mama jego przeciez jest w domu wciaz itd.. no i.. co ja tu wymagam, jak on na lod mnie zaprosic nie moze a ja tu wymagam mieszkanie czy cos.. ja bym chciala tylko zeby czasem mi kupil kole..:)) czuje sie jak w liceum, pierwsza milosc i w pokoju pocalunki ////...

nie tyle obrotny co samodzielny - normalne chyba jest to, że dorosła osoba zarabia na swoje utrzymanie

Gość elfik152
nie ma mowy on nie czuje sie dorosly mu jest dobrze z mamusia przeciez on nie musi jescze zarabiac!?? a po co tak szybko on mlody chce byc i on jest z tego kurwa dumny a mnie zalewa krew!!!!!!!! iel mozna???????

Gość elfik152
popracuje jescze nad nim choc podobaja i sie facci ktorzy proawadza samochod zajebiscie co?/ bo moj tego nie ma a jest tpo taki jakby symbol jego niesamodzielnosci.. aaaajak spotkam innego nie bede miala chyba odwagoi go zostawic on zaraz placze poleci do mamusi na skarge...oo mowie wam czasem mam znim cyrk taki rzeczy z a niego robie

Gość hyhyhy
to powiedz mu juz prosto z mostu ze chcesz miec faceta a nie dupka :) moze i sie poplacze i poleci do mamusi......ja to bym sie cieszyla gdyby polecial i powiedzial te slowa mamusce swojej,moze jakies wnioski by wyciagneli,a jakby mi cos burknela to jeszcze bym z nia porozmawiala i powiedziala kilka sensownych kwestii: - facetem niby jest a potrafi szopke odwalic i plakac -nigdy na cole albo 1 galke loda nie zaprosil tlumaczac sie tym ze nie pracuje,powiedzialabym aby wtedy poszedl do pracy aby miec swoje pieniadze a nie wiecznie od mamusi - i zaznaczylabym ze nie chcesz od niego ciuchow,kosmetykow tylko 1 galke loda :P zeby czasem nie pomyslala ze chcesz jego kasy :O - i na koniec bym powiedziala ze zachowanie ma dupowate, i jak taki czlowiek-dorosly czlowiek ma wychowac pozniej swojaj rodzine - i ze jaj nie ma (to bym powiedziala jemu i jego matce) oj bym walila konkretami na twoim miejscu jak nie wiem i zaznaczala przy kilku kwestiach ze nie chodzi ci o jego kase tylko o faceta z jajami a nie takie miekkie sflaczale gacie ktore ciagle leci do mamusi i w placz.........chcesz po prostu faceta,a on na razie nim nie jest.....chcesz zeby sie o ciebie troszczyl a nie ze ty masz sie o niego troszczyc......mozliwe ze i tak by do nich nie trafilo,szczegolnie do matki,ale wyzucilabym to z siebie.. bo z tego co piszesz to nie jeden 17-latek jest madrzejszy niz on (bez obrazy) ja pamietam tez jak siedzialam bez pracy a moj chlopak pracowal,to nie zapraszalam go to tu to tam,bo nie mialam za co,ale gdy mi sie jakas kasa pojawila to z nim wydawalam......to na pizze poszlismy czy tam piwo,albo co innego....

Gość hyhyhy
ile on ma lat???